Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 23:26 Re: Niepełnosprytny Maniuś, Stefan i ja SZUKAMY DT :)

Alexis_86_ pisze:Za kocury i ich panią w DT :ok: :ok:
:ryk: :ryk: :ryk:

Tak jest :!: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie mar 07, 2010 8:57 Re: Niepełnosprytny Maniuś, Stefan i ja SZUKAMY DT :)

i jak tam tulaczka Miss?

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Nie mar 07, 2010 9:21 Re: Niepełnosprytny Maniuś, Stefan i ja SZUKAMY DT :)

AprilRain pisze:i jak tam tulaczka Miss?

eh tak sobie, zważając na to, że mieszkamy u kolegi z którym "chodziłam" jak miałam 15 lat i "zerwałam" z nim prosząc koleżankę żeby mu o tym powiedziała 8) od tamtej pory widziałam go 3 razy. Ten 3ci to było wprowadzenie się. Moim kochanym kotkom zebrało się na łobuzowanie :roll: Maniuś gryzie wszystko co widzi, a Stefan przed chwilą wpadł do garnka z rosołem :roll:
Mam to szczęście, że kolega lubi koty :oops:

jednym zdaniem: nie ma to jak w domu :( Postaram się porobić jakieś fotki żebyście zobaczyły jak zbidniały moje koty po odstawieniu Royala. I zaprzeproszeniem (.....) mać, Stefana nosek zaczyna wyglądać tak jak Iskierki kiedyś (Iskierki od Cameo) już nie wiem co robić z tą jego alergią.
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto mar 09, 2010 20:16 Re: Niepełnosprytny Maniuś, Stefan i ja SZUKAMY DT :)

Miss, ten nosek to alergia??
Czy to po przejściu na mięso??
Napisz jak Maniuś? Czy dalej się gibie czy trochę lepiej?
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw mar 11, 2010 14:48 Re: Niepełnosprytny Maniuś, Stefan i ja SZUKAMY DT :)

Jestem!
Obecnie mieszkamy znówże gdzieś tam. Kotom się przeprowadzki strasznie podobają :) Ostatnio byłam w domu 1 dzień. To tk a propos koordynacji Mania. Manio "pomagał" mi w noszeniu parkietu i .... spadł ze schodów i wybił sobie zęba :evil: KŁA! Lewego kła się pozbył. Oko się paprze. Chciałabym żeby był koci znachor, żeby dotknął Mania i go ozdrowił :(
Stefanowy nosek się spaskudził zapewne od mięcha. Dawałam mu drób. Teraz poeksperymentuje z wołowiną.
Mam filmik który prezentuje moje koty zapoznające się z psem. Może później jakims cudem go wrzucę. Pozdrawiamy wszystkie zainterespowane naszymi losami. Może jakiąs fotorelację dzis zdam wieczorkiem :)
Obrazek

Miss

Post » Czw mar 11, 2010 20:34 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O

Manio na salonach :)
Obrazek
Przyłapany na gorącym uczynku, na szczęście tylko ja to widziałam, bo musielibyśmy sie pożegnac z naszym dt
Obrazek
zbrodnia nr 2
Obrazek
jeszcze nie dawno gnil w schronowej klatce, ateraz kawaler prawie jak ta lala 8)
Obrazek
a to skonczylo sie zle ...dla psa
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw mar 11, 2010 20:43 przez Miss, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Miss

Post » Czw mar 11, 2010 20:39 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O

no ladnie sobie chlopcy poczynaja! :mrgreen:
ale dobrze, ze te przeprowadzki bezstresowo przechodza....

AprilRain

Post » Czw mar 11, 2010 20:47 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O

AprilRain pisze:no ladnie sobie chlopcy poczynaja! :mrgreen:
ale dobrze, ze te przeprowadzki bezstresowo przechodza....

bo to takie kochane cudaki - jedną z ich ulubionych rozrywek jest jazda samochodem :ryk:
Obrazek

Miss

Post » Czw mar 11, 2010 21:35 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O

Miss pisze:Przyłapany na gorącym uczynku, na szczęście tylko ja to widziałam, bo musielibyśmy sie pożegnac z naszym dt

no wiesz, w takim momencie zdjęcie robić... :ryk: :ryk: :ryk:

Manio się będzie ładnie prezentował w Grecji :mrgreen: z palmą mu do twarzy :mrgreen:

Alexis_86_

Od: Nie gru 20, 2009 11:49

Post » Czw mar 11, 2010 22:16 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O fotki str 24 :)

Miss, ja jak zwykle, ale...
proszę uważaj na te piekne rośliny - one mogą być dla kota zabójcze.
Poczytaj sobie o roslinach trujących dla kota na forum.
Juka jets na pewno i fikus a widzę, że Stefan źre coś :(
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw mar 11, 2010 22:23 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O fotki str 24 :)

Anda pisze:Miss, ja jak zwykle, ale...
proszę uważaj na te piekne rośliny - one mogą być dla kota zabójcze.
Poczytaj sobie o roslinach trujących dla kota na forum.
Juka jets na pewno i fikus a widzę, że Stefan źre coś :(

dostał w dupke i przestal :twisted: u mnie w domu kwiatkow "niet", ale teraz tymczasujemy, a oni tu mają małpi gaj ... trudno upilnować.
Obrazek

Miss

Post » Pt mar 12, 2010 12:18 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O fotki str 24 :)

Te małe podlizny usilnie pracują nad tym aby wygnano nas z dt :evil: :evil: :evil: Większośc dnia spędzają w oranżerii gdyż mają tam sporo miejsca i jest to jedyne pomieszczenie gdzie raczej nikt nie wchodzi więc nie ma ryzyka, że wbiegnie tam pies. Jakby nie dośc było że Stefan załatwia się do doniczek, to dziś postanowił byc psem ewentualnie nornicą i wykopał ziemię z najcenniejszego wg państwa kwiatka. To nie koniec. Manio na tą ziemię wylał wodę z miseczki i zrobili z tego błotko rodem ze spa. I tak jak w spa w błotku się wytarzali 8O 8O 8O Wszystko zdołałabym zatuszowac gdyby ublocony Manio nie postanowił wszystkich zawolac by pochwalic się dzielem: Maaaaaaaaaaaau!!!!! Maaaaaałaaaaaaaau!!!! Miaaaaaaarrrrrrrrraaaaaaaauuu!

Gdybym w tamtej chwili roześmiala się i chwycila za aparat moje torby zostały by wystawione za drzwi, ale uwierzcie mi obrazek był powalacjący. Szczególnie pięknie prezentował sie bury Stefan.
Nic tylko zrobic z nich czapkę !!!!
Obrazek

Miss

Post » Pt mar 12, 2010 14:10 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O fotki str 24 :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Alexis_86_

Od: Nie gru 20, 2009 11:49

Post » Nie mar 21, 2010 22:32 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O fotki str 24 :)

Potrzebuje wzór umowy adopcyjnej dla tego cudenienieczka wyrwanego ze wsi! Prawda, że najcudowniejszy na świecie? Wydaję go swoim przyjaciołom, których zanm i znałam ich poprzedniego kota, ale na wszelki wypadek chce podpisać umowę. Zgodzili się bez mrugnięcia okiem. Ludzie uświadomieni. CZekam na wzór umowy zatem, a wy podziwiajcie cudeczuksiunieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Miss

Post » Nie mar 21, 2010 23:04 Re: Niepełnosprytny Maniuś wybił sobie zęba o_O fotki str 24 :)

Miss pisze:Potrzebuje wzór umowy adopcyjnej dla tego cudenienieczka wyrwanego ze wsi! Prawda, że najcudowniejszy na świecie? Wydaję go swoim przyjaciołom, których zanm i znałam ich poprzedniego kota, ale na wszelki wypadek chce podpisać umowę. Zgodzili się bez mrugnięcia okiem. Ludzie uświadomieni. CZekam na wzór umowy zatem, a wy podziwiajcie cudeczuksiunieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

zakochalam sie!!!! piekne male cudo!!
Ale ono jeszcze malutkie jest... co z mamusia?

AprilRain

[poprzednia][następna]