Zdzisia i Kornik - dama i łobuz - mamy funfla! foty s.74

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 30, 2008 9:49

wiemy Zorku i Pulpeciku ze Wy do nas zawsze zajrzycie :wink: bo Wy nasi braciszkowie forumowi jesteście!

Mereth pisze: To będziecie sami sobie w domku ? Odwiedzimy Was i zrobimy kotkową imprezkę co?? Ale będzie fajnie :wink:
Z & P

będziemy sami i chcemy kotową imprezkę!
mamy Duzych bedą dwa razy dziennie, ale my rozpoznajemy kroki na klatce, jakby co wszyscy sie schowamy :P
Z&K

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Śro kwi 30, 2008 9:57

talaaa pisze:wiemy Zorku i Pulpeciku ze Wy do nas zawsze zajrzycie :wink: bo Wy nasi braciszkowie forumowi jesteście!

:oops:
No Wy tez nasze rodzeństwo, im więcej krówek tym zawsze raźniej :D

talaaa pisze:
Mereth pisze:] To będziecie sami sobie w domku ? Odwiedzimy Was i zrobimy kotkową imprezkę co?? Ale będzie fajnie :wink:
Z & P

będziemy sami i chcemy kotową imprezkę!
mamy Duzych bedą dwa razy dziennie, ale my rozpoznajemy kroki na klatce, jakby co wszyscy sie schowamy :P
Z&K

Ale fajnie będzie :D My też rozpoznajemy kroki naszych Dużych, jak idą to my już czekamy pod drzwiami :D
Przyniesiemy chrupeczki to sobie ucztę zrobimy :D
Z & P

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Śro kwi 30, 2008 9:58

Ceść, Kornicku i Zdzisiu i cała lesto :) Mam pomyśłek: psylećcie wsyscy do naśkaś. Nasa Duza nigdzie nie wyjezdza. Nie moze, bo lobi nam wielkom ulocystość: Psot skońcy 10 latków, Kulecka świentuje 6 locnicem zamieskania z Duzom, a ja mam Dzień Dziecka :) Zaplasamy :) Duza bendzie nas obsługiwać :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 30, 2008 10:06

Mereth pisze:Ale fajnie będzie :D My też rozpoznajemy kroki naszych Dużych, jak idą to my już czekamy pod drzwiami :D
Z & P

chrupki o smaku mięsnym? najlepiej piersi z kurczaczka? :roll: :wink:
ale będzie impreza!

MaryLux pisze:Ceść, Kornicku i Zdzisiu i cała lesto Mam pomyśłek: psylećcie wsyscy do naśkaś. Nasa Duza nigdzie nie wyjezdza. Nie moze, bo lobi nam wielkom ulocystość: Psot skońcy 10 latków, Kulecka świentuje 6 locnicem zamieskania z Duzom, a ja mam Dzień Dziecka Zaplasamy Duza bendzie nas obsługiwać
Inka

a czy Duza pozwoli robic WSZYSTKO 8O
a Psot Ty juz dziesięciolatek? :roll: a kiedy dokładnie? ale fajnie... a Kornik ma dopiero 7 miesięcy, a Zdzisia dwa i pół roczku, ciekawe czy nam tez Duzi zrobia taka impreze na 10 latek, tylko u nas nie wiadomo kiedy to nastapi :? nie znaja naszej daty urodzenia...
Z&K

talaaa

Post » Śro kwi 30, 2008 10:13

talaaa pisze:
Mereth pisze:Ale fajnie będzie :D My też rozpoznajemy kroki naszych Dużych, jak idą to my już czekamy pod drzwiami :D
Z & P

chrupki o smaku mięsnym? najlepiej piersi z kurczaczka? :roll: :wink:
ale będzie impreza!

Będą z kurczaczkiem i z rybką dobrze?

Z & P

talaaa pisze:Kornik ma dopiero 7 miesięcy, a zdzisia dwa i półó roczku, ciekawe czy nam tez Duzi zrobia taka impreze na 10 latek, tylko u nas nie wiadomo kiedy to nastapi :? nie znaja naszej daty urodzenia...
Z&K

Nie martwie się, nasi Duzi też nie znają naszych dokładnych dat urodzinek, tylko doctorro powiedział mniej więcej który miesiąc a nasza Duża wybrała nam dni i wybrała tak, że wszyscy troje urodziliśmy się tego samego dnia 22, tylko że każdy w innym miesiącu no i Duża ma więcej latek niż my :wink:
Z & P

Mereth

Post » Śro kwi 30, 2008 10:24

Mereth pisze:
Będą z kurczaczkiem i z rybką dobrze?

Z & P

no suuuuper :wink:

Z&K

Mereth pisze:Nie martwie się, nasi Duzi też nie znają naszych dokładnych dat urodzinek, tylko doctorro powiedział mniej więcej który miesiąc a nasza Duża wybrała nam dni i wybrała tak, że wszyscy troje urodziliśmy się tego samego dnia 22, tylko że każdy w innym miesiącu no i Duża ma więcej latek niż my :wink:
Z & P

nasz Duza jeszcze nie wybrała daty urodzenia, wie tylko ze Zdzicha letnia jakoś a Kornik jesienny :wink:

Z&K

talaaa

Post » Śro kwi 30, 2008 12:24

cześć Króweczki......ja tez jestem zmutowana króweczką :twisted:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Pon maja 05, 2008 7:51

Dzień dobry talaaa i króweczki :D

Jak tam minęły pierwsze dni maja?

mizianki dla Zdzichy i Kornika :D

Mereth

Post » Pon maja 05, 2008 8:02

brybry :D

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon maja 05, 2008 8:06

Mereth pisze:Dzień dobry talaaa i króweczki :D

Jak tam minęły pierwsze dni maja?

mizianki dla Zdzichy i Kornika :D

witamy niezawodną ciocie i Zorka i Pulpecika!

pierwsze dni maja mi minęły cuuudownie, wypoczełam pływając jachtem na mazurskich jeziorkach...mmm... tylko kotów moich był brak...

a Duza to nas na weekend długi zostawiła ale mamy Duzych byly u nas, przychodziły zeby jesc dac i troszke sie pobawic :D zresztą sami tez znajdowaliśmy sobie zajęcia, dlatego jak juz do nas Duzi wrócili byli w szoku widząc zrulowane dywany, porozrzucane ramki ze zdjęciami i jeden zbity wazonik :oops: (to było niechcący!) no i jabłkami sie bawilismy a Duzi wczoraj ich pod szafkami szukali :twisted:

ale za to jakie mizianki wczoraj były i jaka zabawa! stęsknilismy sie nawzajem na tyle, ze nawet Zdzicha antymiziankowa jak siadła Duzej na kolana to zejsc juz nie chciłała tylko wtuliła sie i spała a Kornik z Dużym szaleli z zabawkami :roll:

Z&K
Ostatnio edytowano Pon maja 05, 2008 8:07 przez talaaa, łącznie edytowano 2 razy

talaaa

Post » Pon maja 05, 2008 8:06

MarciaMuuu pisze:brybry :D

bry bry

talaaa

Post » Pon maja 05, 2008 9:42

Dobregoo :D

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Pon maja 05, 2008 9:54