Malati pisze:
Łomamo, ta mina

Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:cudo, no po prostu cudoMalati, jakbyś chciała się kiedyś dokocić, to wiesz... zawsze do usług
taki domek co to kota do sklepu zabiera, nie trafia się co dzień
Malati pisze:Ale wiesz Inga to miała być kara dla kota... poza tym ja nie wiem czy ja za to to jakiegoś bana na dokacanie nie powinnam dostać. Teraz mam mega wyrzuty sumienia, że mi się Qua rozchoruje przez te stresy. No i mam kota terrorystę! Właśnie o tym nie napisałam, bo jak ściągałam karmę z półki to postawiłam Qua na ziemi, niestety jestem wysokościowo w rozmiarze raczej Quarkowym i nie mogłam tej jednej zdjąć. Jak pani sprzedawczyni spytała czy mi coś pomóc powiedziałam, że bardzo chętnie bo nie mogę ściągnąć jednej karmy... no i jak pani sprzedawczyni do nas podchodziła to stanęła metr przed Qua pytając się czy on się na nią nie rzuci, bo wygląda na wściekłego.... powiedziałam, że to kot nie rzucający się na ludzi, pani podejrzliwie spojrzała na mnie, na niego i podeszła... no bo co miałam powiedzieć, że Qua ma taki wyraz mordki bardzo często. Tak myślę, że może chodziło też, że majtał ogonem, ale on majta kiedy się da ech.

MarciaMuuu pisze:Malati pisze:Ale wiesz Inga to miała być kara dla kota... poza tym ja nie wiem czy ja za to to jakiegoś bana na dokacanie nie powinnam dostać. Teraz mam mega wyrzuty sumienia, że mi się Qua rozchoruje przez te stresy. No i mam kota terrorystę! Właśnie o tym nie napisałam, bo jak ściągałam karmę z półki to postawiłam Qua na ziemi, niestety jestem wysokościowo w rozmiarze raczej Quarkowym i nie mogłam tej jednej zdjąć. Jak pani sprzedawczyni spytała czy mi coś pomóc powiedziałam, że bardzo chętnie bo nie mogę ściągnąć jednej karmy... no i jak pani sprzedawczyni do nas podchodziła to stanęła metr przed Qua pytając się czy on się na nią nie rzuci, bo wygląda na wściekłego.... powiedziałam, że to kot nie rzucający się na ludzi, pani podejrzliwie spojrzała na mnie, na niego i podeszła... no bo co miałam powiedzieć, że Qua ma taki wyraz mordki bardzo często. Tak myślę, że może chodziło też, że majtał ogonem, ale on majta kiedy się da ech.

Malati pisze:Cześć Marcia!
A mnie dzisiaj budzik nie obudził... miałam wstać o 7mej żeby do pani doktor pójść, a wstałam o 8.30Nawet Gruby mi porannej pobudki nie zafundował, coś złego się dzieje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 26 gości