widze ze nie odpuszczacie Dużym

no i Duzy potem mnie ganiał krzycząc ze mu jakis piksele na nowym tv zrobiłem... to źle?

Kornik
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iskropka pisze:Cześć Chłopaki! Jutro ma być pogodka, bo jade do domku z ogródkiem!
Iskropka pisze:Cześć Chłopaki! Jutro ma być pogodka, bo jade do domku z ogródkiem!
sweet-a pisze:gdzie Zorek, gdzie Pulpet, gdzie Mereth
kothka pisze:Iskropka pisze:Cześć Chłopaki! Jutro ma być pogodka, bo jade do domku z ogródkiem!
Ja też![]()
Romek
Cześć chłopaki
Dzisiaj idąc za Waszym przykładem próbowałem obudzić Duzych... ponieważ nie mam wprawy, więc zacząłem o 4, żeby na pewno dac radę przed budzikiem
Nie wiecie, czemu Duzi jacyś tacy niezadowoleni byli?![]()
Romek
MarciaMuuu pisze:Zorku, Romku,
Macie przecież po prostu zdrowe kocie odruchy![]()
Mereth pisze:No bo podobno oni twierdzą, że ich budzimy![]()
Nie martw się Romku, oni się nie znają, my to dla ich dobra robimy przecież, człowiek nie może aż tyle spać
![]()
Z & P
Dzień doberek Wszystkim![]()
Dziś wreszcie piąteczek, mój ulubiony dzień tygodnia ( no ciekawe czemu), choć jutro pewnie i tak chłopaki zrobią nam pobudkę, a to, ze niepotrzebną, to już inna bajka
![]()
Ostatnio przenieśli wstawanie na 5 rano, kiedy my jeszcze mamy kikanaście cennych minut spanka![]()
![]()
No co? Jak tylko się obudziłem, naszła mnie ogromna ochota na to, zeby pobawić się myszką koło drzwi, a że narobiłem trochę hałasu i Duzi się obudzili...ale za to jak sie wybawiłem![]()
![]()
![]()
Zorek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 5 gości