Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:No to w Szczecinie niezła apokalipsa była z tym brakiem prądu...
kotom to pewnie nie zaszkodziło, ale ludziom ...![]()
olusiak81 pisze:kristinbb pisze:No to w Szczecinie niezła apokalipsa była z tym brakiem prądu...
kotom to pewnie nie zaszkodziło, ale ludziom ...![]()
Apokalipsa, fakt. Całe miasto w ciężkim szoku, sklepy pozamykane, u niektórych nie było absolutnie niczego - prądu, gazu i wody. U mnie w szkole cyrk ze sprawdzianem szóstoklasisty... ech, będzie ci opowiadać dzieciom i wnukom![]()
Kociska w porządku, właśnie się tłukąAle trzeba jakoś spalić śniadanie, w końcu użreć tego drugiego i poprawić łapą to najlepsze ćwiczenia odchudzające
![]()
Tydzień temu była u nas wystawa kotów rasowych. Pooglądaliśmy - przepiękne!W domu zapewnialiśmy kociska oczywiście, że i tak są najpiękniejszymi kotami wystawy, best in show itp.
I na pociechę kupiłam im budkę - taki domek z materiału z daszkiem. Nie pisałam wcześniej, bo głupio mi było od razu pisać, że żaden nawet do niej nie zajrzy. Teraz już muszę stwierdzić ten przykry fakt - budka została totalnie olana, co najwyżej zgniatają jej daszek, bo naskakują z góry z mebli
Chciałeś dobrze człowiecze, ech....
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 29 gości