Moderator: Estraven

vega013 pisze:Będę musiała zabrać się za założenie nowego wątasa. Bo w końcu - gdzie będę się z Wami spotykać? Z drugiej strony, czuję się kiepsko psychicznie. Nie wiem, dlaczego:
- wiosna i wiosenne osłabienie?
- przemęczenie?
- nawet przykro mi, i to bardzo, że moje kociarstwo ani razu nie załapało się na podium w forumowych konkursach.
Jestem ogólnie rozbita psychicznie i sama zastanawiam się, co się ze mną dzieje, bo zawsze miałam dużo energii i chęci do życia.
Nawet Lili nie wyglada na tak chora jak jest, wszystko dzieki temu, ze tak dbacie o nia, ona wie, czuje cala soba, ze jest kochana bezwarunkowo i nic nie jest od tego wazniejsze, cenniejsze. Jak ktorys zdobedzie podium-fajnie, ale jestem pewna, ze Twoje koty maja calkiem inny system wartosci, w zupelnosci im wystarczy, ze dla swoich Duzych sa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajpiekniejszymi na swiecie i nic i nikt nigdy tego nie zmieni.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości