jokototo pisze:czy korzystasz już z własnego komputerka? pochwal się troszkę
Małgoś...chwal się...
Moderator: Estraven

juana pisze:vip0 pisze:Bo to jest tak...jak komputer włączę i wejdę na forum, to najpierw zaprzyjaźnione wątki podczytam, poodpowiadam albo wtrącę swoje trzy grosze, no i na własny wątek czasu ni ma...
Ale właśnie postanowiłam to zmienić...najpierw własny wąteczek przejrzę, w potem inne.
Hej![]()
A to ja mam odwrotnie ...
vip0 pisze:juana pisze:vip0 pisze:Bo to jest tak...jak komputer włączę i wejdę na forum, to najpierw zaprzyjaźnione wątki podczytam, poodpowiadam albo wtrącę swoje trzy grosze, no i na własny wątek czasu ni ma...
Ale właśnie postanowiłam to zmienić...najpierw własny wąteczek przejrzę, w potem inne.
Hej![]()
A to ja mam odwrotnie ...
Cześć Asiu.
No a widzisz, u mnie to tak właśnie....zresztą dostaję też nieraz całkiem dużo pw na temat biżuterii, a skoro chwilowo tylko z tego się utrzymuję, więc odpowiadam najpierw.
jokototo pisze:ośmiornica jest pierwsza klasa, z czego ma oczy?
vip0 pisze:jokototo pisze:ośmiornica jest pierwsza klasa, z czego ma oczy?
Asia jest wogóle megazdolna...zazdraszczam.
. Wytrzeszczyłam na niego oczy, a on coś tam jeszcze pomamrał i pojechał dalej.vip0 pisze:po czy mi bluznął: " Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ".
Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:po czy mi bluznął: " Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ".
![]()
![]()
![]()
No proszę, jak młodo wyglądaszBardzo miły pan
![]()
A co u mnie? Mamy nową lokatorkę
!Bazyliszkowa pisze:Klakierek na razie zadziwiająco spokojnie. Myślałam, że będzie koczował pod drzwiami łazienki, ale nie. Jest czujny, ale nie wygląda na szczególnie zestresowanego. No ale na razie nie mają bezpośredniego kontaktu.
!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości