tanita pisze:w sumie w kąt to było tylko raz - na zasłonkę - ja się nie dziwie - nie lubię tych zasłonek - w tygodniu mamy kupić nowe
W takiej sytuacji, to ja bym się wstrzymała z zakupem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tanita pisze:w sumie w kąt to było tylko raz - na zasłonkę - ja się nie dziwie - nie lubię tych zasłonek - w tygodniu mamy kupić nowe
genowefa pisze:tanita pisze:w sumie w kąt to było tylko raz - na zasłonkę - ja się nie dziwie - nie lubię tych zasłonek - w tygodniu mamy kupić nowe
W takiej sytuacji, to ja bym się wstrzymała z zakupem
bo sik w pudełko po ręcznikach nie liczę bo mogło się pomylić kształtem z kuwetą
Uschi pisze:tanita pisze:w sumie w kąt to było tylko raz - na zasłonkę - ja się nie dziwie - nie lubię tych zasłonek - w tygodniu mamy kupić nowe
bo sik w pudełko po ręcznikach nie liczę bo mogło się pomylić kształtem z kuwetą
Skoryguję Cię, moja droga.
Zapomniałaś o kącie między drapakiem a sofą. I nie wiesz o zasikanych drzwiach szafy, nie chciałam Cię martwić
Uschi pisze:Misiu, Gabiś wyjeżdża za 5 dni. Myślę, ze jednak już w nowym domu
tajdzi pisze:Uschi pisze:Misiu, Gabiś wyjeżdża za 5 dni. Myślę, ze jednak już w nowym domu
w takim razie pewnie zniknie wraz z nim problem obsikanych kątów
Uschi pisze:Powiedzcie, ze u Was też tak bywa
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, nfd, zuza i 163 gości