Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piegusek pisze:kinga w. pisze:I liczyć na współpracę?Dziś udało mi się w nią wmusić, a jutro chyba faktycznie strzykawkę zaliczy.
Liczyć, liczyć, one na początku się trochę bronią, ale później już wiedzą, że i tak nie mają wyjścia i kapitulują
kotka doroty pisze:piegusek pisze:kinga w. pisze:I liczyć na współpracę?Dziś udało mi się w nią wmusić, a jutro chyba faktycznie strzykawkę zaliczy.
Liczyć, liczyć, one na początku się trochę bronią, ale później już wiedzą, że i tak nie mają wyjścia i kapitulują
żeby tak moja kocica zechciała skapitulować i łykać tabletki,a to nie za każdym razem jest płacz ,foch i ucieczka z miejsca każni
kotka doroty pisze:
żeby tak moja kocica zechciała skapitulować i łykać tabletki,a to nie za każdym razem jest płacz ,foch i ucieczka z miejsca każni
kinga w. pisze:Piguły łykają - doszłam do wprawy, miałam praktykę dość rozbudowaną. Ze strzykawką sobie radzą - przerabiają mi ręce na rzemyki.
Birfanka pisze:Mocne kciuki!![]()
![]()
![]()
Niech te chorobska juz ida precz!
kinga w. pisze:Birfanka pisze:Mocne kciuki!![]()
![]()
![]()
Niech te chorobska juz ida precz!
AMEN! Też jestem za.
Tyzma pisze:kotka doroty pisze:I liczyć na współpracę?Dziś udało mi się w nią wmusić, a jutro chyba faktycznie strzykawkę zaliczy.
piegusek pisze:kotka doroty pisze:
Tabletki w kulkę z masła, do zamrażarki, po chwili wkłada się głeboko do gardełka i głaszcze po nim, żeby połknęła... przez długi czas miałam 5-tkę, teraz mam siódemkę, przy każdym działa bezbłędnie. Tylko trzeba być zdecydowanym i się nie rozczulać nad kotem. Zdecydowany ruch i kot nawet się nie zorientuje, że coś dostał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości