Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pamiętam

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 16, 2012 17:35 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

goodfriend pisze:Witamy sie :)
No calkiem leniwie nie bylo ale zawsze cos :) To chyba ta pogoda na mnie tak dziala.. Spac, spac i spac :) Jak koty ;) A chlopaki szaleja i nocne galopady wyczyniaja..4 rano to jeszcze noc ale wytlumacz to towarzystwu :) Spaaac...

Mnie też się chcialo ciągle spac w pierwszej połowie ciąży :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon kwi 16, 2012 21:16 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Oj na poczatku to bym z lozka nie wychodzila codziennie :) Teraz jyz sennosc napadowa ale jakby skumulowana ;)A maluch w brzuchu szaleje jak niewiem ;)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Wto kwi 17, 2012 10:21 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Witamy się :)
Dziś nad ranem czyt. bladym świtem KTOŚ: włączył drukarkę która zaczęła wydawać dziwne dźwięki, zwalił kubeczek z długopisami na podłogę, rozłączył kabel od internetu co odkryłam próbując się połączyć, porozwalał jedzenie z miski wpadając na nią z impetem (ten KTOŚ nie zdążył się zatrzymać), pozwalał wszystkie kurtki z wieszaka (bo lubi na nich "dyndać" wczepiając się pazurkami) no i KTOŚ miał wspólnika ponieważ odgłosy donośnej galopady pobudziły chyba wszystkich... :evil:
Nie wiem kto to był ale moje koty mówią, że na bank jakiś złodziej czy coś bo one przecież taaaak głęboko spały.. :aniolek: Niewiniątka :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Wto kwi 17, 2012 13:07 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Czary mary. 8)
Hej Wam prawie słonecznie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 17, 2012 13:10 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

kalair pisze:Czary mary. 8)
Hej Wam prawie słonecznie!

Oficjalnie stwierdzam, że JA nie mam z tym NIC wspólnego!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 18, 2012 10:06 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Witamy sie :)
Robie sobie dzis dzien spiocha..Od rana bylam na pobraniu krwi i takich tam a teraz ulozona w lozeczku z kotem w nogach ide lulu :) Rambo oburzony bo zabralam mu jego lozeczko czyli moj kojec do spania :) Uwielbia ta poduche na tyle ze pazurami jej sie trzymal..Ale jakos sie dogadalismy i lezymy zakopani pod kolderka :) A dzis te tajemnicze duchy az tak nie szalaly :) Moze czary sie odczynily ;) :ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Śro kwi 18, 2012 10:16 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Robie sobie dzis dzien spiocha..Od rana bylam na pobraniu krwi i takich tam a teraz ulozona w lozeczku z kotem w nogach ide lulu :) Rambo oburzony bo zabralam mu jego lozeczko czyli moj kojec do spania :) Uwielbia ta poduche na tyle ze pazurami jej sie trzymal..Ale jakos sie dogadalismy i lezymy zakopani pod kolderka :) A dzis te tajemnicze duchy az tak nie szalaly :) Moze czary sie odczynily ;) :ryk:

To nie byly koty :lol: ,to Byłaś Ty 8)
dzieńdoberek :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Śro kwi 18, 2012 10:24 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Danusia pisze:

To nie byly koty :lol: ,to Byłaś Ty 8)
dzieńdoberek :1luvu:

8O lunatykuje 8O
Nie strasz mnie bo pomysle ze to polgodzinne kopanie w kuwecie to tez ja :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Śro kwi 18, 2012 10:36 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

goodfriend pisze: 8O lunatykuje 8O
Nie strasz mnie bo pomysle ze to polgodzinne kopanie w kuwecie to tez ja :mrgreen:

w ciaży wszystko możliwe :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Śro kwi 18, 2012 10:39 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Danusia pisze:

8O
:ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Śro kwi 18, 2012 10:48 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

goodfriend pisze:
Danusia pisze:

8O
:ryk:

U mnie w ciąży ujawniła się pierwsza alergia,niestety :(
Obrazek

Danusia

Post » Śro kwi 18, 2012 10:54 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

No u mnie wszystko gra narazie tfu tfu zeby nie zapeszyc ;)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Czw kwi 19, 2012 9:09 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Witamy się :) Wczoraj odespałam.. Dziś pospałam trochę dłużej i od razu inaczej człowiek się czuje :) Robi mi się powoli trochę ciężko (tym bardziej, że sama w sobie mała nie jestem :oops: ) Ale wszystkie niewygody wynagradza to jak maluch się wierci :)

Koty już na dobre się zadomowiły... Powróciły stare zwyczaje i nawyki..Mały przesiaduje namiętnie na oknie a Rambo jak Michała nie ma śpi pod kołdrą.. Budzi się jak jego ukochany Pan wraca do domu :) Ja jestem od dawania jeść i czasem miziania ale nie za bardzo :D Ehhh :roll: No i wróciło namiętne "zagrzebywanie" jedzenia po zaspokojeniu pierwszego głodu :roll: A po grzebianiu w kuwecie wnioskuję, że chłopaki kopią podkop do Chin tylko po co??? 8O :?: Ehhh Koty :) Jak nas obudziły jakoś przed 3 pytam Michała "Za co my tak kochamy te potwory???" Nie uzyskałam odpowiedzi :D
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Czw kwi 19, 2012 12:40 Re: Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pami

Kochana, za trudne pytanie zadałaś! :mrgreen:
Buziamy i pozdrawiamy! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]