Ewa L. pisze:Cześć!
Jak mija dzionek?
Nawet dobrze

Zamówienie na zooplusie zrobione,kotki nakarmione i kuweta wysprzątana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Cześć!
Jak mija dzionek?
Ewa L. pisze:Czytałam u ciebie na wątku![]()
Czytałam też że masz problem ze żwirkiem.
Ja kiedyś kupowałam Hiltona o zapachu świeżej trawy bentonitowy zbrylający po 5 l.
Miesięcznie wychodziło mi 10 l na dwie kuwety z których raz w tygodniu usuwałam cały pozostały zwirek, myłam kuwety i wsypywałam świeży.
Od jakiegoś czasu kupuję Kocur Rexa różowego też bentonit zbrylający po 7 l pakowany.Jest drobny ale nie pyłek i dziewczyną pasuje.
Ostatnio kupiłam w markecie zoologicznym z dostawą do domu 75 l czyli 5 worków po 14 l i jeden 5 l.
Do dziś zużyłyśmy dopiero 1 worek a dostawa była 1 sierpnia i wcale nie żałuję dziewczynką żwirku.
Duży worek 14 l kosztuje u nich 18.36 zł.
Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
To dobrze
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
To dobrze
Oszczędna jesteś dziewczynka![]()
![]()
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
To dobrze
![]()
No raczej się staram nie przesadzać,ale też robić tak by niczego kociakom nie brakowało.Dla tego w dzisiejszym zamówieniu kupuję akcesoria dla kociaków a karmę wybieram tańszą ale też dobrą
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
To dobrze
![]()
No raczej się staram nie przesadzać,ale też robić tak by niczego kociakom nie brakowało.Dla tego w dzisiejszym zamówieniu kupuję akcesoria dla kociaków a karmę wybieram tańszą ale też dobrą
Kot oprócz dobrego jedzenia potrzebuje też dobrej zabawy.
Wtedy zachowuje równowagę i prawidłowo się rozwija.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402 i 176 gości