A ona co zrobiła

To zdjęcie Kacperka ( leży wyżej ) jeszcze u Doroty .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości
felin pisze:Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości
Taa? To uważaj, bo jak bozia chce nas ukarać, to spelnia nasze marzenia![]()
![]()
Broszka pisze:felin pisze:Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości
![]()
No to właśnie dlatego mamy prawie same czarnuchy - TZ kiedyś tam jak przygarnęliśmy pierwszego kota (krówkę) powiedział na głos że najbardziej podobają mu się czarne koty![]()
Ja mam wciąż nadzieję że kiedyś moje marzenie o rudościach się spełni
welina pisze:Broszka pisze:felin pisze:Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości
![]()
No to właśnie dlatego mamy prawie same czarnuchy - TZ kiedyś tam jak przygarnęliśmy pierwszego kota (krówkę) powiedział na głos że najbardziej podobają mu się czarne koty![]()
Ja mam wciąż nadzieję że kiedyś moje marzenie o rudościach się spełni
Cosik mogę poszukać,by marzenie się spełniło..I stanąć na Twojej drodze z rudzielcem w transporterku
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Hana, Lifter i 141 gości