Drops + reszta (trudne życie). EWOLUCJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 10, 2019 22:35 Re: Drops + reszta (trudne życie).

MaryLux pisze:Może menel chciał dobrze?

Menel chciał dobrze :( . Na pewno. Koleżanka nawet mu podziękowała ale folię diabli wzięli :( No, nie wiem, może da się nakleić łatki na dziury po gwoździach. Jutro idę z majstrem "złotą rączką" i będziemy radzić 8) I jeszcze nogę doprawiać :20147
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Wto gru 10, 2019 22:37 Re: Drops + reszta (trudne życie).

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:Może menel chciał dobrze?

Menel chciał dobrze :( . Na pewno. Koleżanka nawet mu podziękowała ale folię diabli wzięli :( No, nie wiem, może da się nakleić łatki na dziury po gwoździach. Jutro idę z majstrem "złotą rączką" i będziemy radzić 8) I jeszcze nogę doprawiać :20147

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 13, 2019 16:59 Re: Drops + reszta (trudne życie).

Hej, hej! Tu Droooops. Nadaję :D
Wiecie, to, po prostu skandal!!! Żebym się musiał dobijać do WŁASNEGO wątku!!!???
Duża była zakręcona z tą nową budą. Są dwie budy. Mieszkają tam Mysz (miała być Myszka ale okazało się, że Myszka ma jajka :20145. Jednak, mimo odjajczenia to jednak facet więc jest Pan Mysz :D ) i Śnieżek (ze Śnieżkiem historia identyczna :D. Miała być Śnieżka :oops: ). Te Duże to jakieś całkiem nienormalne :evil: . Ja sobie myślę, że one jak zobaczą ładnego kotka to myślą, że to baba! :evil: . Ponoć tak się nazywa ... jakoś tak "płeć piękna" cy cuś :? . Myślałby ktoś :evil: . Największą radochę to duża miała jak nowa buda została zamieszkana :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pac ... ty! Wybaczcie, te serducha to duża przemyciła :evil:
Kurdebelek, ona bardziej się cieszy z zamieszkania budki przez menelowego kota niż z tego, że ja jem!!!
Drops - obrażony :evil:

Drops niech się obraża ile chce :D . On JE!!! Już trzeci tydzień :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Fajny, kociasty czas nastał. Drops je, Amorka daje się wziąć na ręce, Muminek poszerza swoje terytorium, (zawężając moje :( ) Maciuś - no właśnie - tylko Maciuś martwi :( . Czekamy na cieplejsze dni i ... hej do weta.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Pt gru 13, 2019 17:53 Re: Drops + reszta (trudne życie).

Czemu Maciuś martwi? Ząbki dokuczają czy coś nowego? :(
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt gru 13, 2019 18:37 Re: Drops + reszta (trudne życie).

No właśnie chyba dziąsła :( . Maciek taki jakiś smutny :( . No, nie wiem bo je bez problemu tylko chyba mniej. Dziąsła mocno zaczerwienione. Mam problem, bo jak już pojedziemy do weta ta chciałabym zrobić badania krwi. A to trzeba na czczo :placz: :placz: :placz: Jak tu nie dać jeść CZTEREM kotom??? Poza tym ja parkuję pod chmurką więc trzeba oskrobać szyby. Logistyka niełatwa :( . W przyszłym tygodniu ma być cieplej więc może uda się pojechać.
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Pt gru 13, 2019 21:04 Re: Drops + reszta (trudne życie).

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 14, 2019 9:07 Re: Drops + reszta (trudne życie).

ewkkrem pisze:No właśnie chyba dziąsła :( . Maciek taki jakiś smutny :( . No, nie wiem bo je bez problemu tylko chyba mniej. Dziąsła mocno zaczerwienione. Mam problem, bo jak już pojedziemy do weta ta chciałabym zrobić badania krwi. A to trzeba na czczo :placz: :placz: :placz: Jak tu nie dać jeść CZTEREM kotom??? Poza tym ja parkuję pod chmurką więc trzeba oskrobać szyby. Logistyka niełatwa :( . W przyszłym tygodniu ma być cieplej więc może uda się pojechać.

jak to jak nie dać?
dać późna kolacje i schować miski, a rano dać śniadanie jak już delikwent , który jedzie na wycieczkę, zostanie zapakowany do kontenera
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 14, 2019 10:17 Re: Drops + reszta (trudne życie).

:ok: :ok: :ok:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Sob gru 14, 2019 14:35 Re: Drops + reszta (trudne życie).

mir.ka pisze:jak to jak nie dać?
dać późna kolacje i schować miski, a rano dać śniadanie jak już delikwent , który jedzie na wycieczkę, zostanie zapakowany do kontenera

Pewnie, zawsze tak robię ale teraz ziiimno. Samochód zaszroniały. Trzeba go odpalić (a akumulator mi siada i nigdy nie wiem czy się uda), oskrobać, nagrzać a co w tym czasie z Maćkiem? Ma marznąć? Ma być cieplej w pierwszej połowie tygodnia wtedy pojedziemy.
Drops odżył i ... zrobił się OKROPNY!!! Wrócił do swoich nawyków z zeszłej zimy i woła na balkon dokładnie o 23,00!!! Poza 23-cią jeszcze kilka razy na dzień i ma straszne pretensje do mnie, że zimno na zewnątrz :( . Mam mu dać wiosnę! Już, teraz, natychmiast.
Ma ktoś do sprzedania wiosnę? Może na jakimś bazarku znajdę :D .
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Sob gru 14, 2019 15:14 Re: Drops + reszta (trudne życie).

ewkkrem pisze:
mir.ka pisze:jak to jak nie dać?

Pewnie, zawsze tak robię ale teraz ziiimno. Samochód zaszroniały. Trzeba go odpalić (a akumulator mi siada i nigdy nie wiem czy się uda), oskrobać, nagrzać a co w tym czasie z Maćkiem? Ma marznąć? Ma być cieplej w pierwszej połowie tygodnia wtedy pojedziemy.
Drops odżył i ... zrobił się OKROPNY!!! Wrócił do swoich nawyków z zeszłej zimy i woła na balkon dokładnie o 23,00!!! Poza 23-cią jeszcze kilka razy na dzień i ma straszne pretensje do mnie, że zimno na zewnątrz :( . Mam mu dać wiosnę! Już, teraz, natychmiast.
Ma ktoś do sprzedania wiosnę? Może na jakimś bazarku znajdę :D .

Stokrotę tez nosi, ciągle próbuje wybiec na zewnątrz
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 14, 2019 15:15 Re: Drops + reszta (trudne życie).

Może to zapowiada łagodną zimę? Oby!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob gru 14, 2019 15:19 Re: Drops + reszta (trudne życie).

mir.ka pisze:Stokrotę tez nosi, ciągle próbuje wybiec na zewnątrz

Mir.ko, Czytamy Cię i myśleliśmy, że jesteśmy na bieżąco z Twoim stadem ale :oops: ... ale ... KTO TO JEST STOKROTA??? :oops:
Drops + reszta zawstydzony :(
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Sob gru 14, 2019 20:09 Re: Drops + reszta (trudne życie).

ewkkrem pisze:
mir.ka pisze:Stokrotę tez nosi, ciągle próbuje wybiec na zewnątrz

Mir.ko, Czytamy Cię i myśleliśmy, że jesteśmy na bieżąco z Twoim stadem ale :oops: ... ale ... KTO TO JEST STOKROTA??? :oops:
Drops + reszta zawstydzony :(

To Daisy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]