Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze: izka53 pisze:
wkurzasz kobieto, bladym świtem mam rezonans z kontrastem i muszę być na czczo, w związku ze związkiem konia z kopytami bym zjadła.
A było zamówić kuriera, następnego dnia też jadalne
Kciuki za wynik rezonansu
izka53 pisze:Katarzynka01 pisze: izka53 pisze:
wkurzasz kobieto, bladym świtem mam rezonans z kontrastem i muszę być na czczo, w związku ze związkiem konia z kopytami bym zjadła.
A było zamówić kuriera, następnego dnia też jadalne
Kciuki za wynik rezonansu
dzięki, opis za sześć tygodni, wrażenia nie do opisania.
Wiesz, ja nie lubię ciasta francuskiego, ale jak jesteś głodna, to widok KAŻDEGO jedzenia wywołuje ślinotok
A ten Twój potworek to już kot pełnom gembom, a nie to wrzeszczące kociątko. One za szybko rosną
Gosiagosia pisze:
Śliczny maluszek![]()
jolabuk5 pisze:Pozdrawiamy ślicznego, uroczego, mądrego wołowinkożercę! Oby wyniki wskazały na zdrowie![]()
![]()
![]()
![]()
Silverblue pisze:No proszę, Piorunek wie co dobreGratulacje za zdobycie kuwety i za piękne siusiu
A wujka musiałam chwilę poszukać wzrokiem, ale udało mi się, więc jeszcze ze mną nie tak źle.
Oby z oczkiem udało się szybko opanować sytuację, jak i z całą resztą
Piorunku, miziam po brzucholku
czitka pisze:Też szukałam, a nawet sobie powiększyłam. Wujek ma na Piorunka, jak to się teraz mówi, dokładnie wywalone![]()
Mały jest cudak. Na fotce z łapkami do góry i brzusiem na wierzchu rozkłada na łopatki.
Oczko zdrowiej!
jolabuk5 pisze:Zgadza się - MĄDRY kotek!
FuterNiemyty pisze:Pieknie sie uklada, dropiaty futrzak wiedzial, jaka miejscowke wybierac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości