anulka111 pisze:8O![]()
A on nie jest Popuszem??
A jest?

Aaa, Birfanko?
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:8O![]()
A on nie jest Popuszem??
anulka111 pisze:![]()
![]()
A on nie jest Popuszem??
A nie, pazurzastosc odpada, bo ja mu regularnie przycinam pazurki i zawsze krotkie maHańka pisze:Birfanka pisze: Haniu, Pupusz Korsykanczyk?!![]()
A gdzie nieodlaczny noz?![]()
![]()
![]()
chyba, ze szablozebnosc za noz wystarczy
I pazurzastość!
Oczywiscie, wszak to praworzadny kraj. Mial sprawe w sadzie i zostal uniewinniony, gdyz sedzia orzekl, iz dzialal w obronie koniecznej, a rany wynikly wypadkiem, bo nie celowal w nich, tylko strzelil im pod nogi, a srut zrykoszetowal od zwiru (paru osobnikow wlamywalo sie do domu, w ktorym byli ludzie, wylamywujac okiennice lomem w srodku nocy). Bron (skonfiskowana na czas sledztwa i procesu) mu oddano.Wojtek pisze: (...)
Miał z tego powodu jakieś problemy z policją w związku z "nieuzasadnionym użyciem broni palnej"?
Wojtek pisze:U nas chyba by uwierzył
Hańka pisze:Wojtek pisze:U nas chyba by uwierzył
Obawiam sie, że tak. Wczoraj w "Sprawie dla reportera" była mowa o facecie - uwaga! - chorym na schizofrenię, który od lat siedzi w więzieniu i za wypisywane w tymże więzieniu bzdury dostaje kolejne wyroki.
(...)
Wojtek pisze:Hańka pisze:Wojtek pisze:U nas chyba by uwierzył
Obawiam sie, że tak. Wczoraj w "Sprawie dla reportera" była mowa o facecie - uwaga! - chorym na schizofrenię, który od lat siedzi w więzieniu i za wypisywane w tymże więzieniu bzdury dostaje kolejne wyroki.
(...)
Dotknęłaś jeszcze jednej polskiej specyfiki: udawanie, że tygodnik "NIE" nie istnieje i podkradanie mu tematów.
O historii Łukasza Z. pisano w "NIE" dwa lata temu (nr 43/2008): http://www.nie.com.pl/art19675.htm
Jak zwykle, gdy o nieprawidłowościach w kraju (nie ważne, dużych, czy małych) donosi ten tygodnik, nikt tego nie zauważa. A po dłuższym czasie jakiś "wybitny dziennikarz śledczy"podkrada temat i nagle robi się "afera".
Programu nie oglądałem, ale "w ciemno" zaryzykuję stwierdzenie, że redaktor Jaworowicz słowem nie zająknęła się, że sprawą zajmowało się już "NIE".
Zgadłem, czy mam odszczekiwać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 256 gości