Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 13:19 Re: Twój horoskop - nieczynne do listopada;)

zutor pisze:a ja czekam od końcówki listopada, wtedy zapłaciłam
to długo, czy normalnie?

Ja zapłaciłam pod koniec sierpnia i nadal czekam 8O

Wredne_Słonko

Od: Czw lis 16, 2006 19:06

Post » Pon sty 10, 2011 3:34 Re: Twój horoskop - nieczynne do listopada;)

No tak, powinnam była zajrzeć tu wcześniej…

Przede wszystkim - bardzo przepraszam za opóźnienie, zarówno te osoby, które już dostały horoskopy, jak i te, które jeszcze nie.

Należy się Wam wyjaśnienie: od jesieni bardzo mi przybyło obowiązków zawodowych, do tego mam problemy natury mocno osobistej [o których z oczywistych względów nie będę tu pisać]. Dlatego mam bardzo mało czasu na dodatkowe zajęcia. Pierwsze dwadzieścia kilka horoskopów napisałam bardzo szybko, to było jeszcze w dobrym okresie, ale później pisałam coraz wolniej, a wciąż jeszcze czeka trochę horoskopów do napisania, a kilka jest 'w trakcie'.
Rozumiem, że to bazarek, że większość z Was - także tych wciąż czekających - już zapłaciła, i wiem, że nawaliłam z terminem. Proszę jednak również o zrozumienie, że nie wynika to z mojej złej woli. Bardzo mi przykro, że tak się stało, ale nie wszystkie okoliczności da się przewidzieć.
Kolejne horoskopy stopniowo piszę, wprawdzie powoli, ale staram się, by były one bez straty na jakości, tzn. nie piszę na szybko ’byle było’, a napisanie jednego zajmuje mi ok. 2 godzin [nie umiem na pamięć wszystkich układów planet, często muszę szukać ich znaczeń w książkach lub w internecie]. Równolegle piszę po kilka horoskopów - takim systemem jest mi łatwiej.
Nie, o nikim nie zapomniałam, dość skrupulatnie oznaczam, komu co wysłałam.

Bardzo dziękuję za cierpliwość wszystkim tym, którzy cierpliwi byli - i są.
I dziękuję Aleksandrze59 za obronę.

Tym niemniej - jeśli tylko ktoś z oczekujących czuje się zdegustowany tudzież rozczarowany długim okresem realizacji i w związku z tym chce zrezygnować, proszę o PW z taką informacją i z danymi do przelewu - oczywiście i bez problemu zwrócę mu wpłacone pieniądze.
BTW - co do 'kasy z góry' - wcale tego nie oczekiwałam, nikogo nie prosiłam o dowód wpłaty, sporo osób płaciło po otrzymaniu horoskopu, często wręcz to sugerowałam.

Oczywiście można też ponarzekać na moją powolność w tym czy innych wątkach, ale ja naprawdę nie mam czasu na czytanie forum [jeśli mam wolniejszą chwilę przy komputerze, wolę już pisać horoskop] i jeśli ktoś chce, by jego uwagi do mnie dotarły - proszę o PW. Choćby z informacją, w którym wątku się na mnie narzeka.
Można też pisać mailem - sanna-ho@o2.pl - sprawdzam pocztę i PW codziennie lub prawie codziennie, staram się odpisywać na bieżąco.

Co do wątku dyskusyjnego o astrologii - dla mnie dyskusje o astrologii to obecnie jedna z ostatnich rzeczy, na jakie miałabym czas. Jeśli ktoś ma potrzebę pogadania o tym beze mnie - zapraszam do założenia sobie wątku na ten temat. Jeśli zaś ze mną i w moim wątku - to niestety, najpierw muszę uporządkować swoje sprawy, a potem dopiero zabawiać się rozmową o astrologii.
Też jest mi przykro z tego powodu, bo czasem nawet przepychanki słowne bywają fajniejsze niż proza życia.

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Śro sty 12, 2011 7:40 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

chętnie zamówiłabym taki horoskop, z ciekawości - miewasz czasem trochę czasu? :)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw mar 10, 2011 20:59 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

A ja ciągle czekam.....
Obrazek

ania toruń

Od: Wto cze 06, 2006 14:14

Post » Sob mar 19, 2011 13:50 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

I jak tam Wasze horoskopy?

Kiedy będzie można o tym podyskutować? :mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob mar 19, 2011 14:13 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

A też jestem ciekawa, zwłaszcza dyskusji :)

Zamówiony przeze mnie był dokładnie taki jak przypuszczałam. Na dwoje babka wróżyła.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie mar 20, 2011 2:58 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

Właśnie się częściowo odgrzebałam ze spraw pozaforumowych i nadrabiam zaległości, horoskopowe również.
Dziękuję wszystkim za cierpliwość, a jeśli komuś cierpliwość się kończy - proszę o info, zwrócę mu pieniądze.

ania toruń - Twoje horoskopy są przedostatnie :(

Tak, wiem, że niektórzy marzą o dyskusji w wątku astrologicznym, choćby po to, bym się zajęła czymś innym niż wpisami do niektórych innych wątków.

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Nie mar 20, 2011 8:18 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

No to jeszcze poczekam.
Obrazek

ania toruń

Post » Nie mar 20, 2011 9:20 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

sanna-ho pisze:Tak, wiem, że niektórzy marzą o dyskusji w wątku astrologicznym, choćby po to, bym się zajęła czymś innym niż wpisami do niektórych innych wątków.

Dawno nie przeczytałam czegoś równie śmiesznego :ryk:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt gru 30, 2011 18:05 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

pisalam pw do sanna-ho, ale nie doczekalam sie odpowiedzi, wiec postanowilam odkopac watek.

nadal czekam na horoskop.

czy ktos jeszcze czeka?

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pt gru 30, 2011 21:08 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

Ja czekam na 2....
Obrazek

ania toruń

Post » Pt gru 30, 2011 22:32 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

ja czekam na 1.....
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Pt gru 30, 2011 22:54 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

Ja po licznych perturbacjach dostałam jeden, o drugim nie było jakoś już mowy... :roll:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt gru 30, 2011 23:02 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

ja też czekam
Obrazek
Pusia 14.03.2006, Kizia 01.11.2012, Złociutki 18.03.2022, Karolek 25.09.2022, Misia 09.10.2022 :( moje Słoneczka będziecie zawsze w moim sercu :( Więcej kotów nie będzie.
Gwizdusiowa [*] 16.04.2007 Kacperek cioci :( 14.04.2017 Blondasek cioci 09.2021 :(
Wynajmę mieszkanie we Wrocławiu od września/października 2019-koty mile widziane! kliknij!

zutor

Od: Sob maja 31, 2003 22:55

Post » Pt gru 30, 2011 23:50 Re: Twój horoskop - nieczynne do odwołania:(

Ja czekam na dwa 8)

Wredne_Słonko

Od: Czw lis 16, 2006 19:06

[poprzednia][następna]