» Pon gru 18, 2006 19:45
Przygarne Persa :0
hej dziewczyny nie wiem czy mnie pamietacie poniewaz nie bylo mnie u was z jakis rok czasu Niestety duze zmiany u mnie ( wyszlam za maz, mam roczna córeczke, i skonczylam wreszcie studia) wiec przepraszam was za moja nieobecnosc ale obiecuje sie poprawic. Jak pamietacie mialam2 kociaki Perskie kremowego Ivo z adopcji i czarnego Gizma tez z adopcji. i Ostatnio wydazylo sie nieszczescie Gizmo zachorował na żółtaczke i niestety lekarze stwierdzili ze nie ma dla niego ratunku i Moja mama musiala uspac naszego ukochanego kociaka ktory byl z nami 3 lata Bylo to dla nas wszystkich trudne chwile i trudne decyzje. a bardzo strate kociaka przezyla moja mama ktora byla przy nim jak lekarz go usypial. i od tego czasu ciagle sie obwinia. Strasznie jest mi jej zal i chcialabym prosic was o pomoc jesli byscie wiedzieli ze jest Pers do adopcji a juz super by bylo jakby byl czarny to bylabym wam wdzieczna za pomoc. Przygarnelabym go i podarowalabym go mamie moze wtedy by zapomniala o Gizmie. Chcialabym jej kupic ale niestety jak narzie mnie nie stac dlatego tez bede szukala w adopcjach. Za jakakolwiek informacje z Góry dziękuję !!
Kochaj Zwierzaki i zawsze im pomagaj