Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 22:08 Re: Spedytorzy&Co.Łowy na Żeromie.Pani Burusiowa rulez:)))

Przepiękny, czarny, domowy, jajcaty...Właśnie zgarnęłam spod dawnej Palmy.
Szczegóły jutro. Dziś już padam na twarz.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw wrz 01, 2011 10:37 Re: Spedytorzy&Co.Łowy na Żeromie.Pani Burusiowa rulez:)))

Chyba nie mam czego gratulować...

Mnie pewnie czeka niezbyt młoda budo-biała spod biura.... :(
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw wrz 01, 2011 20:10 Re: Spedytorzy&Co.Łowy na Żeromie.Pani Burusiowa rulez:)))

Czarny spod Palmy już po kastracji.
Dzieciak jest młody, z zeszłej wiosny. Ząbki ładne, świerzbu nie ma, usiska brudne tylko :D Dostałam na wynoś pakiet na robale i wyznaczyliśmy termin szczepienia i czipowania. Kić jest przekochany, proludzki, tuli się do ręki :1luvu: :1luvu:
Ma cudowne umaszczenie- niby czarny, ale taki jakby miejscami....posolony :1luvu:
Zdjęcia niewyjściowe, ale dzieciak po zabiegu, nie miałam sumienia błyskać.
Poznajcie Państwo, oto Sierżant Pepper:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fajowy, nie :?:

Jutro rano drugie podejście na Żeromie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt wrz 02, 2011 11:00 Re: Spedytorzy&Co.Łowy na Żeromie.Pani Burusiowa rulez:)))

Na Żeromie dziś kicha. Koty były, klatke olały :cry: :cry: No i co chwila ktoś się kręcił, ktoś łaził- a to dzieci do szkoły, a to pani z pieskiem, a to wszyscy akurat teraz musieli iść śmieci wyrzucić.... Kroi się nocna akcja jakaś, bo tak to do młodych kartofli możemy tam kwitnąć.
Ten mały pingwin to była dziewczynka- lada chwila i ona mogłaby zaciążyć. Już zrobiona i puszczona, srebrna też.

A Pepperon- genialny. Już odżył po zabiegu, już się tuli, już mruczy, już udeptuje. Załapał hopki na kolanka, jeszcze chwila a będą buziaczki, noski eskimoski i baranki. Uwielbiam tego kota :1luvu:
No i takie cudo miałoby tkwić na ulicy i czekać aż młodzież z Włókienniczej zrobi mu krzywdę :?: Never :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro wrz 07, 2011 19:49 Re: Spedytorzy&Co.Szukamy Deesów.Pepper-nowa miłość:)

Dużej chwilkę nie było, bo wyjechała. A my zostaliśmy sami. znaczy- niezupełnie sami, bo Mama Dużej przychodziła nas oporządzać. Na szczęście Duża już wróciła. Stroiliśmy trochę fochow, bo jakżesz tak można. Ale wybaczyliśmy, bo z tego wojażu to nawiozła nam trochę fajnych rzeczy. No, może trochę więcej niż trochę. O:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz to bedziemy sobie jedli i jedli....Zima idzie, to musimy się otłuścić odpowiednio, co nie :?:

Pozdrawiamy od misek
Koty z M&M
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro wrz 07, 2011 19:56 Re: Spedytorzy&Co.Szukamy Deesów.Pepper-nowa miłość:)

Właśnie, zapasy zrobione :D
Pepperek coraz śmielszy, apetyt dopisuje. Jest grzeczny, czyściutki. Tylko brac i kochać :ok:

Posolony Pepper:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam też info o basetce do wzięcia. Półtoraroczna, wysterylizowana, zaszczepiona. Pani miała udar, nie jest w stanie zająć się psem. Basetka na razie w tdt, sprawa dosyć pilna :cry:

A przed chwilą dzwoniła pani Łucja, zaprzyjaźniona karmicielka. Wyczaiła jakiegoś psa na opuszczonej posesji przy Pojezierskiej...
Qrde, no :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro wrz 07, 2011 23:01 Re: Spedytorzy&Co.Szukamy Deesów.Pepper-nowa miłość:)

Nareszcie!!! Bo jakoś tu się pusto zaczęło robić!!! Widzę, że zakupy udane :D Bardzo się cieszę, że kotki będą miały co jeść na zimę :lol: Jak się miewa Twoja nowa miłość, bo mój domek tymczasowy nadal czeka, więc jak cos to czekam na info :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam!!!!

oliwiajanowska

Od: Śro lip 27, 2011 5:40

Post » Czw wrz 08, 2011 13:19 Re: Spedytorzy&Co.Szukamy Deesów.Pepper-nowa miłość:)

marija pisze:A przed chwilą dzwoniła pani Łucja, zaprzyjaźniona karmicielka. Wyczaiła jakiegoś psa na opuszczonej posesji przy Pojezierskiej...
Qrde, no :!:

Spory, czarny i kudłaty.
Pojezierska chyba 81 - jadąc od Zgierskiej, ostatni parterowy budynek przed A.Włókniarzy, przed nim trawnik.
Tego psa widuję tam od bardzo dawna, kiedyś o niego pytałam, podobno wypuszczany wolno z tego domu...
Ale ostatnio podobno głodny i chudy, podobno opieknkę dzieci zabrały, bywają tam rzadko - p.Łucja zrobiła rozeznanie..

Schronisko chyba trzeba zawiadomić..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto wrz 13, 2011 20:49 Re: Spedytorzy&Co.Szukamy Deesów.Pepper-nowa miłość:)

Zaznaczę wątek. Jaki śliczny czarnuszek :1luvu:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon wrz 19, 2011 18:41 Re: Spedytorzy&Co.Szukamy Deesów.Pepper-nowa miłość:)

Dziękuję, Dominiko :1luvu:

Długo nas nie było, bo różne takie historie się przydarzały...Ale wróciłam już ze szpitala, choć słaba, to w jednym kawałku :ok:

Dobra wiadomość jest taka, że w DS zamieszkał Neo :piwa: Rezyduje teraz w Koluszkach, ma najukochańszego Pańcia, za którym chodzi przy nodze jak piesek. Piotr- DS Neona- już skonsultował ze mną kocią dietę i opisuje psoty (rozwleczenie papieru toaletowego po mieszkaniu) i pieszczoty (przedtelewizorowe brzuchowywalactwo) swojego pupila :1luvu: Foty niebawem.

Mamo Tepsiu (*)- jedna trzecia zadania wykonana.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon wrz 19, 2011 18:49 Re: Spedytorzy&Co.Szpital oddał Dużą:) NEO MA DS!!!:)))

och cieszę się z Neo bardzo :piwa: :piwa: :piwa:
To jeszcze Strada i wyjątkowa Fonia :ok: :ok: :ok:

EDIT: Marija dużo zdrówka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto wrz 20, 2011 15:17 Re: Spedytorzy&Co.Szpital oddał Dużą:) NEO MA DS!!!:)))

Dzięki, Magdo :1luvu:

Zrobiłam stadku bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=133365

Zapraszam.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro wrz 21, 2011 22:33 Re: Spedytorzy&Co.Szpital oddał Dużą:) NEO MA DS!!!:)))

Ależ dziś było szaleństwo...
Bo tak- rano zadzwoniła pani chętna na którąś z Tepsiakówek. Brzmiała nieźle, więc zaprosiłam na popołudnie. Zaznaczając, że proszę o punktualność, bo mam niewiele czasu i lekarz na mnie czeka. Pani miała przyjechać z bratem. I przyjechała. Spóźniona. W towarzystwie zakapiora rodem z najciemniejszych bałuckich zaułków. Dobra- adopcja Neo nauczyła mnie, że nie szata zdobi i tak dalej...*
Pani zdjęła ciemny okular i oczom naszym ukazało się dorodne, łapiące już zielonkawy odcień, limo 8O
Dobrze, że TŻ był w domu, bo na widok tego duetu miałam przysłowiowy strach u tyłka.
Dobrze, że duet nie miał transportera, bo nie musiałam się głowić, co powiedzieć i w łeb nie dostać.

*Piotra- Dużego, który adoptował Neo- też się przestraszyłam Wielki, kudłaty, brodaty, wytatuowany. Artysta. I przemiły człowiek, dowcipny, oczytany...Neo go uwielbia, chodzi za nim krok w krok, brzucho wywala, buziaki daje. a facet pieje z zachwytu i smsy mi śle z podziękowaniem za takiego fajnego kumpla :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw wrz 22, 2011 21:10 przez marija, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw wrz 22, 2011 18:36 Re: Spedytorzy&Co.NEO MA DS!!!:)))Hardkorowa środa...

ło matko :strach:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw wrz 29, 2011 22:12 Re: Spedytorzy&Co.NEO MA DS!!!:)))Hardkorowa środa...

Państwo z Limem byli też u annskr :mrgreen: I też nie dostali :ok:
Zalew ostatnio typów dziwnych chętnych na koty...a to dziewczątko babci na 70 urodziny chce malucha sprawić, a to pan wrzeszczy, że na raz kontenera kupowal nie będzie. A jak do weta?- się pytam. A kto by tam z kotem do weteryniarza chodził...Czy wszyscy fajni maja już kota?
ObrazekObrazekObrazek

marija

[poprzednia][następna]