Agneska pisze:Asia, wiem, ze o cierpliwość trudno, ale taka Kićka to znajdzie dom na pewno.
W końcu jest z niej "otwocki debeściak", prawda?
Ma się rozumieć

Śliczna Kićka szuka domku ....
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agneska pisze:Asia, wiem, ze o cierpliwość trudno, ale taka Kićka to znajdzie dom na pewno.
W końcu jest z niej "otwocki debeściak", prawda?
ASK@ pisze:Wiem dziewczyny,że czasu trzeba. Ale czym u nas dłuzej tym i ona i my bardziej sie przyzwyczajamy.
Przyjemniaczek, który dzwonił wczoraj z góry załozył,że kot ma byc miziaty, kuwetkowy, głaskowy i gadatliwy. Nie wykazywał checi wspólpracy z kotem i wzajemnego oswajania.Chciał tzw.okresu gwarancji w czasie którego sprawdzi czy taka jest Kicka. Przestraszył sie losowych tarapatów Kicki. Został stosownie acz grzecznie potarktowany. Tylko nie mógł zrozumiec,że domek przyszedł i został odesłany-wszak sprawa pilna jest!
Nie przywykne do takich gadek![]()
Za wszystkie kciuki i podnoszenie wątku obie dziekujemy!
ASK@ pisze:Oj coś na allegro niemrawo kici idzie! Ludziska jeszcze sie nie poznały na niej!!!
Ja tez Kićkę poogłaszałam-a że niemota jestem to juz mi sie wszystko poplatało. Najgorzej ,że ja zdjęć nie umiem dodawać i doopa często wychodzi![]()
Ale sie Kićce pierdoła trafiłaNie wie o tym bo spi.
No domku pokaż sie, bo bedę musiała i tego sie nauczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości