Kociaki - słodziaki, jesteście cudowne! Trzymam za Was kciuki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Rozumiem, że nie dały się obejrzeć ile chłopaczków ile dziewczynek??? Mój TZ zdecydowanie nie zgadza się na dziewczynkę... :/ Będę mogła dobrać jednego chłopaka z tego towarzystwa do Rambo... Tyle, że dopiero w następną środę jakoś (17.06) oby DT się znalazły... Też rozesłałam wici po znajomych...
Jeśli nawet upchniemy gdzieś 2 kotki (może) to nadal mamy jeszcze 4. Super by było gdyby mogły być nadal z mamą. No i trójeczka ze słodowej - też piękne stforki.
Ja powtarzam moją propozycję... Jeśli już można to ja mogę jednego chłopaka wziąć na DS z Rambo... Ale to dopiero za te nieszczęsne niecałe 2 tyg.... Wiem, że to niewiele ale tyle mogę...
Jeden, to i tak dużo, Rambo lubi towarzystwo, na jego kastrację chcę się umówić jak najszybciej, cały przyszły tydzień mam urlop, więc będę mogła mu poświęcić więcej uwagi.