Bez ogonka - tymczas u Oli25 nowe fotki str 10

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2007 8:20

Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pt cze 08, 2007 9:25 bez ogonka

Dzieki Sin,Puss też juz go oglaszala .
Zero odzewu :(
Wlaśnie wrócilam z piwnicy,Boze jak on lubi sie miziac!!!!

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt cze 08, 2007 11:27 bez ogonka

Wziełam kocurka na balkon w klatce lapce zeby pooddychal swiezym powietrzem.
Fiona pod drzwiami wali ogonem.
On jest taki zrownowazony i taki cierpliwy.Mimo ze zdjęlam mu konierz
dal się zlapac i wsadzić do klatki.Tylko wszystko trzeba przy nim robic bardzo spokojnie, bo kazdy gwaltowniejszy ruch bardzo go stresuje.
Jak sobie przypomne kiedy sąsiad mówil ze ma kolegów z pitbulami i w 2 min.kotów na osiedlu nie bedzie i ze bede musiala go wypuscic jutro, to az mnie ciarki przechodzą.
Mimo wielu telefonów, ogloszen umieszczonych przez Puss i Sin
cisza , nikt go nie chce :( :(

gisha

Post » Pt cze 08, 2007 12:58 bez ogonka

Obrazek
To chyba ostatnie zdjecie kotka na balkonie. :cry: :cry: :cry:
Zadnego pytania odnośnie adopcji.
Widzicie to smutne spojrzenie "CO JUTRO ZE MNĄ BEDZIE?"

gisha

Post » Pt cze 08, 2007 15:07

Gisha :cry: a nie chesz go przywiezc do nas? do pokoju adopcyjnego? Jesli jest miziak to znajdzie domek, wczesniej czy pozniej. Oddalam Lapka z wielka przepuklina i sztywna lapa, oddalam Kapselka bez oczka, Maliwinka i Macius znalazly wspolny dom chociaz wydawalo sie to nie realne....
Przemysl to prosze. Jutro jest Ania, ja bede w niedziele. Zal wypuszczac koteczka :(

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pt cze 08, 2007 16:25

Hop, hop maleńki po swój domek
Obrazek

Ellzbieta

Od: Sob mar 10, 2007 17:42

Post » Pt cze 08, 2007 18:04 2 koteczki malutkie zniknęły!

Iza, chyba przywiozę bezogonka do Was, bo zniknęły 2 koteczki malutkie, zostały tylko kocurki .Nigdzie ani śladu , nawet cialek nigdzie nie ma.
Co ja mam robic , te 2 maluchy ,ktore zostaly to dopiero 2 tygodnie mają,a jak im jeszcze coś sie stanie??????
Już wszystkiego mam dosyc!Przychodzi tam tez taki bojowy kocur,czy to mozliwe ze on im krzywdę zrobil?Przeciez one nigdzie nie poszly!
Bylam jeszcze raz, kotka ucieka przede mną ,chyba jakiś skurwiel "czlowiek" je zabral, moze tamtych nie zauwazyl.

gisha

Post » Pt cze 08, 2007 20:37

Do góry Kiciuniu po swój domek.... bardzo mocno trzymamy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ellzbieta

Post » Pt cze 08, 2007 23:06

I jeszcze raz do gory Sliczny koteczku
Obrazek

Ellzbieta

Post » Sob cze 09, 2007 7:40 bez ogonka

bardzo dziękuję Elu za podnoszenie!
Kocurek coraz odwazniejszy, zdecydowalam że do Ciapkowa do Izy i Anki go oddam,moze tam będzie mial wieksze szanse na znalezienie domku.
Boję sie go na osiedle wypuscic ,zwlaszcza po tym jak 2 koteczki malutkie zniknęly.Dziś bylam nakarmić mamuśke:2 kocurki są :)
Jeszcze dzis na balkon go na troche wezmę i jutro chyba zawiozę.
Zal mi sie bedzie z nim rozstawać ale bezpieczniejszy będzie w schronisku i lepiej niż w tej piwnicy ciemnej.

gisha

Post » Sob cze 09, 2007 10:38

Na pewno będzie mu lepiej w Ciapkowie ale nadal Kiciuś Bez Ogonka szuka swego kochającego domku _ Trzymamy bardzo mocno :ok:
Obrazek

Ellzbieta

Post » Sob cze 09, 2007 11:44

Zdecydowanie lepiej w Ciepkowie. Bedzie mial prszynajmniej więcej czasu na znalecienie domku. Bo domek sie znajdzie, na pewno się znajdzie bo to piekny chłopak. Szkoda byloby go wypuszczać na niepewny los.
Trzymam kciuki aby domek szybko się znalazł
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob cze 09, 2007 11:55

Wzielam koteczka na balkon, ale miauczal w klatce bardzo i chcial wyjśc,wiec zamknelam Fionę w sypialni i wypuscilam go "na pokoje",a wlaściwie lazienkę i pokój polaczony z kuchnią.
Kotek super sprawny wskakiwał na parapet , przez pół godziny chodził i miauczal, ale moze dlatego ze kupke chcial, która wylądowala w kuwecie
poprawnie.Poprzegladal sie w lustrze, pomizial ,ponosilam go na rekach,nie wyrywal się
A najwazniejsze ze prawdopodobnie bedzie mial domek
u sąsiadki z osiedla(zna go od malego), ktora wyprowadzila się do domku w Baninie.PChciala wziąc malutka koteczkę, ale poniewaz zniknęla, zdecydowala ze wezmie jego.
Na razie się urządzają, ale za 2 tygodnie mowi ze go przyjmie.
W zwiazku z tym , do schronu nie idzie.Będe go z piwnicy przynosic na trochę do domu i dalej socjalizować(jak Fionka pozwoli).
bo chyba lepiej niech będzie w tej piwnicy niz w Ciapkowie,jak myślicie?
To zdjęcia z dzisiejszej wizyty w mieszkaniu.

ObrazekObrazek
Obrazek
Trzymajcie kciuki!

gisha

Post » Sob cze 09, 2007 12:26

Ale kocio śliczniutki i taki kochany. :D I takie cudowne wiadomości od rana :D
Wiesz Soniu, ja myślę, że u Ciebie przez te dwa tygodnie będzie miał dużo lepiej niż w schronisku. Będzie się przyzwyczajał do stałej obecności człowieka w jego życiu i do mieszkania w domu.
Mówiąc szczerze tak sobie po cichu myślałam czy nie mógłby pomieszkać u Ciebie w piwnicy trochę dłużej, a w dzień na balkonie, ale jakoś nie miałam śmiałości napisać..., a tu dzisiaj takie wiadomości.
Naprawdę bardzo bardzo się cieszę. I sobie wyobrażam jaki Ty musisz mieć dzisiaj doooobry dzień.
:D
Obrazek
Obrazek

Edyta i Sebastian

Od: Sob paź 28, 2006 21:36

Post » Sob cze 09, 2007 13:10

Jaki on jest piekny
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]