Malutkie, cudne dymki i sreberka...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2007 20:20

Cuda na samą górę w kociarni i to już! :)
Jak tam sytuacja z domkami dla słodziutkich? :)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon mar 05, 2007 20:35

Ech, cholercia... a my (czyt. TZ) jeszcze nie gotowi na koteczka :(
A takie sreberko to obiekt marzeń mych.
Ale powoli... po kolei - przyjdzie czas i na mnie :)

anabell

Od: Nie lut 18, 2007 20:49

Post » Pon mar 05, 2007 21:12

anabell pisze:Ech, cholercia... a my (czyt. TZ) jeszcze nie gotowi na koteczka :(

Anabell kciuki za urabianie TŻta :wink: Oby prędko bo wszystkie piękne kocie sztuki się rozejdą :lol:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pon mar 05, 2007 21:12

anabell pisze:Ale powoli... po kolei - przyjdzie czas i na mnie :)

Na wiosnę pewnie będzie dużo sreberek i niesreberek ;) Więc napewno znajdziesz jakiegoś swojego wymarzonego kociaka :)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Pon mar 05, 2007 21:33

anabell pisze:Ech, cholercia... a my (czyt. TZ) jeszcze nie gotowi na koteczka :(

Zawsze jest sie gotowym na kota:)
Kuweta, miseczki, troche jedzonka i już.

Ale wiem, z innego wątku, ze szykujecie sie na jesień z zakoceniem. Trzymam za słowo i czekam z ofertami adopcyjnymi na Was.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon mar 05, 2007 21:58

Kasia D. pisze:Ale wiem, z innego wątku, ze szykujecie sie na jesień z zakoceniem. Trzymam za słowo i czekam z ofertami adopcyjnymi na Was.

Dokładnie tak... :D
TZ się zgodził - bardzo mu zależy, żebym była szczęśliwa... a jak to tak - bez koteczka 8O
Tymczasem będziemy mieli remont i powoli urabiam dalej... jest już (w planach remontowych) miejsce na kuwetę, jest zgoda na siatkę w drzwiach balkonowych (to TZ propozycja, bo niestety, co do zabezpieczenia całego balkonu usłyszałam: "nie dam się okratować").
powoli... powoli... może do jesieni dam radę ze wszystkim.

Ale, Kasiu, nie będę off topować w takim cudnym wątku :)

anabell

Od: Nie lut 18, 2007 20:49

Post » Pon mar 05, 2007 22:17

anabell pisze:
Kasia D. pisze:Ale wiem, z innego wątku, ze szykujecie sie na jesień z zakoceniem. Trzymam za słowo i czekam z ofertami adopcyjnymi na Was.

Dokładnie tak... :D
TZ się zgodził - bardzo mu zależy, żebym była szczęśliwa... a jak to tak - bez koteczka 8O
Tymczasem będziemy mieli remont i powoli urabiam dalej... jest już (w planach remontowych) miejsce na kuwetę, jest zgoda na siatkę w drzwiach balkonowych (to TZ propozycja, bo niestety, co do zabezpieczenia całego balkonu usłyszałam: "nie dam się okratować").
powoli... powoli... może do jesieni dam radę ze wszystkim.

Ale, Kasiu, nie będę off topować w takim cudnym wątku :)

To ja też tak kończąc moje OT (;)) coś mi się wydaje, że kociakowi, który do Ciebie pojedzie będzie można zazdrościc ;) Bo widać, że poważnie podchodzisz (podchodzicie) do tej sprawy ;)
Anabell, a nawet jak trochę się off topicuje, to przynajmniej Cudka lecą na samą górę ;)

Aniołek_

Post » Pon mar 05, 2007 22:22 srebrny kocurek

witam witam...przyznaje ze chwilke zajelo mi znalezienie tego topicu ale juz jestem :)
klania sie nowy tata srebrnego kocurka odebranego w niedziele... Gapa (prawdopodobnie ;)) ma sie dobrze...apetyt dopisuje , na brak rozrywek tez nie moge narzekac.... dzisiejsza pobudka o 6 rano i pozniejsze "igraszki" malego daly mi maly przedsmak tego co czeka mnie jako swiezo upieczonego posiadacza kotka...ale nie zniechecam sie i z pomoca Weroniki doskonale swoja wiedze na temat kotkow... dziwil mnie troche jego tryb zycia (jem - spie-bawie sie -spie -jem ) ale to podobno normalne przy maluchach... mam nadzieje ze wraz z uplywajacym czasem i Wasza pomoca bede nabieral doswiadczenia w opiece nad malym...
pozdrawiam
Bartek, Weronika i Gapa ( ktory wlasnie zjada jej piete :) :)

barteklbn

Od: Pon mar 05, 2007 22:12

Post » Pon mar 05, 2007 22:43

Witam,
szczęściarz z Ciebie. Gratuluję nabytku. Oby rósł zdrowo.

Ja również chciałabym się zaopiekować jednym, a dokładniej jedną z nich, jednak nikt nawet nie chce ze mną porozmawiać.

Proszę o jakąś odpowiedź to będę wiedziała czy dać sobie spokój, chociaż kotki strasznie mi się podobają . :?
Kocio-psia rodzinka Lusia i Kiniol
ObrazekObrazek

Agusia_G.

Od: Pt kwi 07, 2006 19:13

Post » Pon mar 05, 2007 23:10

Agusia, kotki są do wydania. Najlepiej napisz PW do Kasi D. :D
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Wto mar 06, 2007 1:25

Agusia , przecież odpowiedziałam Ci na priv zaraz po otrzymaniu od Ciebie wiadomości ............ :?

nie masz ?

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Wto mar 06, 2007 8:26

Wreszcie je znalazłam - cudeńka :love:
A która srebrna kicia poszła do domu? Ta najjaśniejsza?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto mar 06, 2007 8:38 Re: srebrny kocurek

barteklbn pisze:witam witam...przyznaje ze chwilke zajelo mi znalezienie tego topicu ale juz jestem :)
klania sie nowy tata srebrnego kocurka odebranego w niedziele... Gapa (prawdopodobnie ;)) ma sie dobrze...apetyt dopisuje , na brak rozrywek tez nie moge narzekac.... dzisiejsza pobudka o 6 rano i pozniejsze "igraszki" malego daly mi maly przedsmak tego co czeka mnie jako swiezo upieczonego posiadacza kotka...ale nie zniechecam sie i z pomoca Weroniki doskonale swoja wiedze na temat kotkow... dziwil mnie troche jego tryb zycia (jem - spie-bawie sie -spie -jem ) ale to podobno normalne przy maluchach... mam nadzieje ze wraz z uplywajacym czasem i Wasza pomoca bede nabieral doswiadczenia w opiece nad malym...
pozdrawiam
Bartek, Weronika i Gapa ( ktory wlasnie zjada jej piete :) :)

....... i tak do ukończenia 1. roku życia. A potem to samo z akcentem na śpię :lol:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Wto mar 06, 2007 8:58 Re: srebrny kocurek

barteklbn pisze:... dziwil mnie troche jego tryb zycia (jem - spie-bawie sie -spie -jem ) ale to podobno normalne przy maluchach...

Mogę Cię zapewnić, że to sens życia szczęśliwego kota i raczej mu się nie zmieni :twisted:

edit:
Niemal zdublowałam agnes ale odpisałam zanim dobrnęłam do końca wątku.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Wto mar 06, 2007 11:17

Witaj Bartku !

Pisz nam o małym od czasu do czasu, co ? :lol:

No i zdjątka jakieś by się przydały ............

Gapa ..................bardzo ładnie , bardzo ......... :wink:

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

[poprzednia][następna]