Marzenia11 pisze:A może wat się włączy? Chyba jest ze szczytna? Myślałaś o kontakcie z jakąś szkołą w Szczytnie? Może warto porozmawiać z dyrekcją i powiesić ogłoszenie że szukasz chętnych do opieki nad kotami w schronisku? Do głaskania, oswajania itp.
...i znależć jeszcze z jedną dwie dziewczyny do pomocy tam u Was na miejscu..
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
), po długim przejeździe kociowozem, który szybko zamienił się w szambiarkę
) człowiek nie czuł się ani nie wyglądał wyjściowo, ale postanowiłam się jakoś wziąć w garść - po opóźnionym obrządku kociej stajni Augiasza i próbie uspokojenie kocich awantur... znalazłam łazienkę i prysznic, hurra!!! No cóż - Renifer poświęcił cały dzień jako kierowca i łowca ioraz koci ratownik to wiecie, rozumiecie, nie wypadało. Tym razem ja za kierowcę, bo cżłowiek musi z tej naszej wsi jakoś do Warszawy i z powrotem dotrzeć...
) i cały autokar powitał mnie z toastem a właściwie zawartość autokaru powiatała mnie z toastem....
miał szansę odbyć historyczną podróż,aburacze pisze:Dzień dobry!
Właśnie dostałem z Allegro pytania o Zosię, odpowiedziałem i skierowałem do horacy 7Pani napisała, że nie ma innych zwierząt w domu i Zosia bardzo ją urzekła. Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Adam

taizu pisze:Ta kotunia wyglada jak Pokrzywkaz Pokrzywkowego wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości