Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kordonia pisze:można oddawać 1% podatku na elblaskie schronisko: Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "Animals", nr wpisu do Krajowego Rejestru Sądowego: KRS: 0 0 0 0 0 6 9 7 3 0 w rubryce "dodatkowe info" dopisek "Schronisko w Elblągu"
kordonia pisze:Przeklejam z wątku Kuśtyczkowego :
We wtorek przyszła do schroniska pani dziennikarka prowadząca lokalną, elbląska astronę internetową. Zaproponowała,z e moze poakzywac codzienie wybrane przez nas zwierzęta ze schroniska
No to ja na pierwszy rzut wysąłam jej opis Kuśtyczki i zdjecia. Tego samego jeszcze dnia miałam już cudowny telefon od cudownej pani, która razem z męzem zobaczyła Kuśtyka i mimo późnej pory zadzwoniła, bo bała się, że ktoś im Kuśtyczkę podbierze
Przyjechała, i Kuśtykiem była zachwycona:) Opowiedziała nam, ze ona sama tez ma problemy z reką, ze jest to wada wrodzona, nieoperacyjna, przez ktorą nie moze ruszać reką w nadgarstku.
Kuśtyczka wczoraj pojechała W domu jest koleżanka, roczna czarna koteczka, mam andzieje,z e sie dogadają i ze rezydentka Tosia nie bedzie zbyt zazdrosna:)
Kuśtyczka, ma w końcu nowe imię- nazywa się teraz AnulkaŁadnie, no nie?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
deathgs pisze:...i co jednak można tak. Nie było adopcji za starego kierownictwa i proszę co się dzieje teraz adopcje i reklama jakoś się rozkręcają. Gratulacje dla kuśtyczki mojej ulubienicy
kristinbb pisze:deathgs pisze:...i co jednak można tak. Nie było adopcji za starego kierownictwa i proszę co się dzieje teraz adopcje i reklama jakoś się rozkręcają. Gratulacje dla kuśtyczki mojej ulubienicy
Myślisz,że to dlatego tylko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości