Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olafen pisze:Ale czasami wśród niepełnoletnich są również odpowiedzialne osoby
Dama Ya pisze:Jestem po rozmowie z panią prezes. Podpisała mi listy do prasy. Jeśli, któraś z gazet wyrazi zgodę na współpracę, to będę odpowiedzialna za opracowywanie ogłoszeń adopcyjnych.
Georg-inia, z tym określaniem płci i wieku, to jest poważny problem, bo koty są półdzikie, a w całym schronisku jest tylko jedna pani, która ew. może udzielić mi bardziej szczegółowych informacji. Ale o tym też rozmawiałam, bo to rzeczywiście istotny element ogłoszenia adopcyjnego.
Justa&Zwierzaki, na dzień dzisiejszy wiem, że nie będziemy współpracować z niepełnoletnimi osobami. Choć moim zdaniem mogą się przydać poza schroniskiem, chociażby do rozklejania plakatów, roznoszenia ulotek czy robienia czegoś w necie.
kasia86 pisze:Dama Ya pisze:Jestem po rozmowie z panią prezes. Podpisała mi listy do prasy. Jeśli, któraś z gazet wyrazi zgodę na współpracę, to będę odpowiedzialna za opracowywanie ogłoszeń adopcyjnych.
Georg-inia, z tym określaniem płci i wieku, to jest poważny problem, bo koty są półdzikie, a w całym schronisku jest tylko jedna pani, która ew. może udzielić mi bardziej szczegółowych informacji. Ale o tym też rozmawiałam, bo to rzeczywiście istotny element ogłoszenia adopcyjnego.
Justa&Zwierzaki, na dzień dzisiejszy wiem, że nie będziemy współpracować z niepełnoletnimi osobami. Choć moim zdaniem mogą się przydać poza schroniskiem, chociażby do rozklejania plakatów, roznoszenia ulotek czy robienia czegoś w necie.
Jestem ciekawa jak się dalej sprawy potoczą.![]()
Agata&Alex pisze:Meldujemy się w Piotrkowiei trzymamy mocno kciuki
Gohag pisze:Przyznam się,że podglądam w poszukiwaniu pomysłów na pomoc kotom w swoim mieście. Na razie strasznie mizernie to u nas wygląda. Władze nie widzą problemu, schronisko też się nie wychyla. TOZ to 10 osób - głównie starsze panie dokarmiające koty, których nawet na składkę nie stać...
Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi o ewentualny "plagiat" pomysłów.
Agata&Alex pisze:Meldujemy się w Piotrkowiei trzymamy mocno kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości