Kocie skarby z Płocka szukają DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 09, 2009 20:28 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Witam wszystkich serdecznie :)
Jestem na tym forum nowa :) mieszkam w Płocku :)

Wspaniale że Eria znalazła domek :ok:
Nowy domek z Płocka?
To ile jeszcze zostało na tymczasie?
pozdrawiam
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=105044 moje kocie słodziaki

magda-lena79

Od: Sob lis 21, 2009 20:55

Post » Śro gru 09, 2009 21:55 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

U mnie to już tylko Dżeta.

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Czw gru 10, 2009 7:52 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Magda-lena. Serdecznie witamy! :D

U Halinki na pewno jeszcze są kociaki. U mnie dwie kotki - kochane, ale wciąż wylęknione. Nie wiem jak tam teraz sytuacja u Dokoty...czy udało jej się trochę odkocić. No i Maryla...tam pewnie nadal pełno. Do tego męczy mnie ta kicia co poszła do schroniska. Taki słodziak...Nie mam odwagi na wizytę w schronisku, a strasznie jestem ciekawa co z nią. Czy będzie rodzić? Czy ją ciachną? To taka przylepeczka jak Szarotka. Koniecznie powinna znaleźć domek.

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw gru 10, 2009 18:26 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Eria wróciła.Okazało się,że miała być prezentem dla koleżanki,tylko,że ta koleżanka miała nie wiedzieć o jej pochodzeniu.Słów mi brak.

jolab

Post » Czw gru 10, 2009 21:48 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Gohag pisze:Magda-lena. Serdecznie witamy! :D

U Halinki na pewno jeszcze są kociaki. U mnie dwie kotki - kochane, ale wciąż wylęknione. Nie wiem jak tam teraz sytuacja u Dokoty...czy udało jej się trochę odkocić. No i Maryla...tam pewnie nadal pełno. Do tego męczy mnie ta kicia co poszła do schroniska. Taki słodziak...Nie mam odwagi na wizytę w schronisku, a strasznie jestem ciekawa co z nią. Czy będzie rodzić? Czy ją ciachną? To taka przylepeczka jak Szarotka. Koniecznie powinna znaleźć domek.

witam :)
To może watro powrzucać na płocki wątek miau fotki tych kociaków ktore są w DT? Zawsze to zwiększa szanse na znalezienie im domków.
Ja też się wybieram do schroniska, słyszałam że doszło tam kilka kociaków, ciekawe w jakim stanie?! A ta kicia którą opisujesz jest czarna z białymi znaczeniami? - jak to ta- to jest cuuudna, ciekawa tez jestem jakie jej zapewnia warunki do porodu
pozdrawiam
Obrazek

magda-lena79

Post » Pt gru 11, 2009 0:15 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Fotki wrzuca się na bieżąco choć ostatnio u mnie słabo z czasem. Tak ta kotka czarna z białymi dodatkami. Jest słodsza niż wszystkie moje koty razem wzięte. To nie kot do schronu. Jest bardzo śmiała nie boi się ludzi, kotów, psów. Tyle ze ja myślałam, ze to kociak - jest taka maleńka.
Magda-lena (czy może Magda?) jak będziesz miała jakieś wieści, a jeszcze lepiej foty to dawaj. Trzeba małą przehandlować. Ja do schronu nie dam rady...nie na moje nerwy.

Gohag

Post » Pt gru 11, 2009 8:34 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

jolab pisze:Eria wróciła.Okazało się,że miała być prezentem dla koleżanki,tylko,że ta koleżanka miała nie wiedzieć o jej pochodzeniu.Słów mi brak.

Biedna ta Eria...jakoś jej się nie darzy.

Gohag

Post » Pt gru 11, 2009 8:43 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Jak czytam o zwierzakach - prezentach to aż mi się coś robi... Co za ludzie :evil:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Sob gru 12, 2009 17:24 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Gohag pisze:Fotki wrzuca się na bieżąco choć ostatnio u mnie słabo z czasem. Tak ta kotka czarna z białymi dodatkami. Jest słodsza niż wszystkie moje koty razem wzięte. To nie kot do schronu. Jest bardzo śmiała nie boi się ludzi, kotów, psów. Tyle ze ja myślałam, ze to kociak - jest taka maleńka.
Magda-lena (czy może Magda?) jak będziesz miała jakieś wieści, a jeszcze lepiej foty to dawaj. Trzeba małą przehandlować. Ja do schronu nie dam rady...nie na moje nerwy.

Witam
Magdalena (Magda) :)
W schronie jeszcze nie byłam, wybieram się w przyszłym tygodniu, dam znać jak będę cos wiedziała o kociakach. Porobie zdjęcia kociakom - mam nadzieje że dyrekcja schroniska nie będzie robiła problemów.

Musze sie pochwalić :) od kilku dni mam 3 miesięcznego kociaka :) Mruczek jest z adopcji. Niepokoi mnie jego zdrówko, byłam dziś z nim u weta, dostał antybiotyk i witaminki - kociakowi delikatnie ropieją oczka, kicha i ma biegunke w której są plamki krwi - martwie się o niego bardzo, co to może byc i od czego ?! Poza tym ma apetyt, chętnie się bawi - już nie wiem co myśleć

Szkoda mi zwierzaków które wracają z nowych domków :( Przechodza z rąk do rąk - to smutne
Obrazek

magda-lena79

Post » Sob gru 12, 2009 18:38 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Eria dzisiaj poszła do domku.Wnioskuję,że na dobre.

jolab

Post » Sob gru 12, 2009 21:24 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

jolab pisze:Eria dzisiaj poszła do domku.Wnioskuję,że na dobre.

:ok: :ok: :ok:
Domek z Plocka?
Obrazek

magda-lena79

Post » Nie gru 13, 2009 9:05 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

magda-lena79 pisze:
jolab pisze:Eria dzisiaj poszła do domku.Wnioskuję,że na dobre.

:ok: :ok: :ok:
Domek z Plocka?

Tak.Dwie ulice dalej mieszka córka co ją wzięła dla mamy,a mama ma blisko do naszej Dorotki.A jak mi dziękowała ta starsza pani.

jolab

Post » Pon gru 14, 2009 19:47 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw gru 17, 2009 9:46 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Bry...

Mogę troszkę OT zrobić???

Trochę prywaty...
Mieszkańcy Płocka i okolic (ale to zabrzmiało)
W Tygodniku Płockim znów jest plebiscyt na najlepszego sportowca... Prosiłabym o głosy na wioślarską czwórkę ze sternikiem w której skład wchodzi Michał Grzelak - tak tak mój mąż :) Wystarczy wyciąć kupon i wysłać do redakcji..
Dziękuję bardzo :)

A na marginesie... Figarek nam po głowie chodzi i zejść nie chce... Myślimy...
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Czw gru 17, 2009 9:56 Re: Kocie skarby z Płocka szukają DS

Masz jak w banku...o ile nie zapomnę :?

Gohag

[poprzednia][następna]