Jestem na tym forum nowa

Wspaniale że Eria znalazła domek

Nowy domek z Płocka?
To ile jeszcze zostało na tymczasie?
pozdrawiam
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gohag pisze:Magda-lena. Serdecznie witamy!![]()
U Halinki na pewno jeszcze są kociaki. U mnie dwie kotki - kochane, ale wciąż wylęknione. Nie wiem jak tam teraz sytuacja u Dokoty...czy udało jej się trochę odkocić. No i Maryla...tam pewnie nadal pełno. Do tego męczy mnie ta kicia co poszła do schroniska. Taki słodziak...Nie mam odwagi na wizytę w schronisku, a strasznie jestem ciekawa co z nią. Czy będzie rodzić? Czy ją ciachną? To taka przylepeczka jak Szarotka. Koniecznie powinna znaleźć domek.
jolab pisze:Eria wróciła.Okazało się,że miała być prezentem dla koleżanki,tylko,że ta koleżanka miała nie wiedzieć o jej pochodzeniu.Słów mi brak.
Gohag pisze:Fotki wrzuca się na bieżąco choć ostatnio u mnie słabo z czasem. Tak ta kotka czarna z białymi dodatkami. Jest słodsza niż wszystkie moje koty razem wzięte. To nie kot do schronu. Jest bardzo śmiała nie boi się ludzi, kotów, psów. Tyle ze ja myślałam, ze to kociak - jest taka maleńka.
Magda-lena (czy może Magda?) jak będziesz miała jakieś wieści, a jeszcze lepiej foty to dawaj. Trzeba małą przehandlować. Ja do schronu nie dam rady...nie na moje nerwy.
jolab pisze:Eria dzisiaj poszła do domku.Wnioskuję,że na dobre.
magda-lena79 pisze:jolab pisze:Eria dzisiaj poszła do domku.Wnioskuję,że na dobre.
![]()
![]()
![]()
Domek z Plocka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości