Cynamon - ma dom. Wreszcie......:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 10:18 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Przykro mi, że tak wyszło. Tym bardziej, że domek naprawdę wyglądał na zakochanego :/

Podsyłam Cymka tu i tam. I może to pomoże.
A za jakiś czas ogłoszę, tylko już obiecałam dwóm innym kotkom ogłoszenia, a jeszcze mi wypadł pies w potrzebie... a nie chcę znowu brać zbyt dużo, jeśli mam nie udźwignąć. Ale na ile mogę podszepnąć, to się staram :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie gru 26, 2010 13:28 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Ludzie są jednak beznadziejni. Każą zdejmować ogłoszenia, a za chwilę już nie są zainteresowani. Skoro i Morelę chciał to najprawdopodobniej pod choinka się jakiś nowy kot znalazł i Cynamon już nie potrzebny :(
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Nie gru 26, 2010 13:39 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

A tak pięknie miało być. :|
Ludzie... ech...
Jutro osobiście wygłaszczę Cynamona. :)

Be

Od: Wto wrz 04, 2007 0:38

Post » Nie gru 26, 2010 17:16 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

No trudno.. Znajdzie inny dom. Prędzej czy później.
:ok:
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Nie gru 26, 2010 22:29 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Pętelka pisze:(...) to najprawdopodobniej pod choinka się jakiś nowy kot znalazł i Cynamon już nie potrzebny :(

Dokładnie, też tak myślę. Ale w sumie i tak dobrze, że powiedziała, że nie chce... bo jakby Neight kota zawiozła, a tam się okazało, że nie ma miejsca :roll:

Ktoś robił Cynamonowi Allegro, ale już się chyba skończyło. Mogę zrobić, ale nie w poniedziałek. Szalony Kocie - poodświeżam te ogłoszenia, które już są, więc myślę, że kilka dni na nową akcję może poczekać :P

Be - proszę wygłaszcz Cynamona od nas również :kotek:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Nie gru 26, 2010 22:36 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

ale beznadziejni ludzie, brak słów. Za Cynamonka dalej kciuki ogromne i za domek.
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Pon gru 27, 2010 16:43 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

A wiecie co? Cynamon dziś do nas nie podszedł..........nie dał się pogłaskać ani mnie ani Be......
I tak sobie mysle, ze dom wychodzący to jest kiepski pomysł dla niego.......

Myślę, ze on wcale niekoniecznie musi być łatwym kotem.....Co zresztą zaznaczały Pani opiekujace sie strychem. Do mnie do tej pory podchodził......teraz nie chce.
Dom musi być tego świadom.........i cholera tak uczciwie to nie wiem, czy on nie powinien jakiegoś "naszego" tymczasu najpierw zaliczyć. To nie jest kot za którego dam głowę.....

Achaś i mam pytanie o HEKSĘ - nooo i konieczna wizyta przedadopcyjna w Rembertowie.....kojarzycie kogoś z okolic?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 27, 2010 16:55 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Takiego scenariusza to się nie spodziewałam. Jest mi bardzo przykro ale lepiej wcześniej niż później...
:ok: dla Cymka!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Sob sty 01, 2011 14:02 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

No dobra Cynamon - przejdziemy się na górę, żeby trochę przypomnieć o twoim istnieniu:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob sty 01, 2011 18:00 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Mam nadzieję, że w nowym roku znajdzie się domek dla Cynamonka :P Głaski i uściski dla pięknisia.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Sob sty 01, 2011 21:44 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Ja Cynamonowi obiecałam dom......i muszę mu znaleźć, bo ja nie to będę go musiała wziąć do siebie.......
Jestem generalnie słowna istota.....
Poza tym - ustaliłam z panią, która się nim opiekuje, ze najfajniej to by było mu jakieś dt znaleźć.......gdyby sie okazało, ze gość jest nieadopcyjny........to na strychu ma ZAWSZE miejsce dla siebie.

Ale kuuuuuurcze nooo jakoś w to nie wierzę. Nie wierzę, zeby się nie udało poukładać kota, którego moje dziecko nosiło na rękach. Nawet ją pytam "ty córka, a moze on jednak woli być dziki......? " Popatrzyła na mnie.......wzruszła ramionami i poszła na zasadzie "i ty kobieto twierdzisz, ze mnie na świat wydałaś...."

Obrazek

Neigh

Post » Sob sty 01, 2011 22:45 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Z moich obserwacji wynika, że zwierzęta tak mają, że dzikie być nie chcą. Jedyne co je ciągnie do dziczy to poszukiwanie miłości :wink: Ale Cymek bez pomponów, więc już partnerki nie będzie szukał. Marzenia o dzikości można odłożyć ad acta.

Nie podszedł do Was i nie dał się pogłaskać - bo obrażony był. No bo jak tak można :!: Domek obiecany był ? Był ! I co - nie ma ! Dalej na strychu. Z myszami :| Kto inny wyjeżdża ! No... takich rzeczy się nie robi kotu ! Kot się da pogłaskać jak ludź zasłuży :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Nie sty 02, 2011 14:27 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) szuka dt/ds

Neigh pisze:Ja Cynamonowi obiecałam dom......i muszę mu znaleźć, bo ja nie to będę go musiała wziąć do siebie......

Jakby co to oferta wciąz aktualna. :-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Nie sty 02, 2011 14:34 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Edzina pisze:(...)
Aha. No i napiszę tu co uknułyśmy z Neigh. :twisted:
Niestety to dotyczy dopiero stycznia. Ode mnie wyjeżdza Pipi z wątku: viewtopic.php?f=13&t=117403&start=225 do abrakadabry pod W-wą.
Więc.. coby nie było pustych przebiegów.. w drodze powrotnej mogę zabrać Cynamona do siebie na DT. Ale jak to zazwyczaj bywało - kiedy oferowałam DT - nagle ktoś kota wypatrzył i albo szedł do innego DT, albo do DS. :lol:
Więc i tym razem mówię, że jakby co, to DT może mieć u mnie. :twisted:

No fakt :!: :P O kurczę :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

[poprzednia][następna]