Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gohag pisze:Mówił o białym kocie, skojarzyłam tylko Bezika. Nie usłyszałam tytułu gazety...no nic zadzwonię do niego.
Gohag pisze:Kurcze nie widzę ani jednego zdjęcia Doroty - wy też?
Co to za białasek? Wczoraj dzwonił do mnie jakiś facio z Łacka w sprawie białego kotka - z jakiegoś ogłoszenia w gazecie. Myślałam, że chodzi o Bezika i powiedziałam, że zaklepany. A może to był inny kot? Pytał o inne koty ale nie bardzo mogłam gadać w pracy (szef akurat słuchał) i odesłałam do do Maryli. Wysyłałam go też do gabinetu Dokoty. Mam jego numer telefonu. Podejrzewam, że jest u Dokoty (mikroskop)
Jola wiesz coś o tym wyjeździe do Morąga?
dokota pisze:Gohag pisze:Kurcze nie widzę ani jednego zdjęcia Doroty - wy też?
Co to za białasek? Wczoraj dzwonił do mnie jakiś facio z Łacka w sprawie białego kotka - z jakiegoś ogłoszenia w gazecie. Myślałam, że chodzi o Bezika i powiedziałam, że zaklepany. A może to był inny kot? Pytał o inne koty ale nie bardzo mogłam gadać w pracy (szef akurat słuchał) i odesłałam do do Maryli. Wysyłałam go też do gabinetu Dokoty. Mam jego numer telefonu. Podejrzewam, że jest u Dokoty (mikroskop)
Jola wiesz coś o tym wyjeździe do Morąga?
No jak masz widzieć moje zdjęcia-tzn. ze mną jak je robiłam?![]()
Biały jest od wtorku dopiero, błakał się po Kościuszki , miał czarną obróżkę. Dziewczyna, która go znalazła, miała wywiesić ogłoszenia...Pani listonoszka zrobiła wywiad po domach...Nikt się nie zgłosił.
Tak więc mam w gabinecie siedem kotów, a w domu szczeniaka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości