Płock - mnóstwo kociąt potrzebuje pomocy!!! Spis - str1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro sie 05, 2009 15:29

Troszkę jeszcze z roślinkami
Obrazek
Ale pachnie
Obrazek
I to cały Pinio :cat3:
Obrazek

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Śro sie 05, 2009 20:11

właśnie oglądałam na żywo nareszcie trochę przytyły szkraby
teraz to okrągłe brzuszki na chudych łapkach :)
tomcio cudnie mruczał i wtulił mi się w szyję :)

a zły i groźny pies liże je po tyłkach :)
ObrazekObrazek

sihaja88

Od: Wto cze 23, 2009 19:30

Post » Śro sie 05, 2009 20:15

sihaja88 pisze:właśnie oglądałam na żywo nareszcie trochę przytyły szkraby
teraz to okrągłe brzuszki na chudych łapkach :)
tomcio cudnie mruczał i wtulił mi się w szyję :)

a zły i groźny pies liże je po tyłkach :)

To Dżeta ci się wtuliła:)

jolab

Post » Śro sie 05, 2009 20:22

są strasznie podobni że się gubię i nie odróżniam :)
ObrazekObrazek

sihaja88

Od: Wto cze 23, 2009 19:30

Post » Śro sie 05, 2009 21:18

Dżeta ma podcięte wąsiki.

jolab

Post » Czw sie 06, 2009 7:17

No to po ilości zdjęć możemy wnioskować kto jest Joli faworytem ;-)
Co jedno to fajniejsze maleństwo i faktycznie coraz bardziej przypominają koty :-) Widzę, ze opanowały już mieszkanko ;-)

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw sie 06, 2009 7:21

Gosia daj mi swój numer gg.

jolab

Post » Czw sie 06, 2009 9:51

Koło mojego bloku kreci sie kotka, przedwczoraj moja mama widziala ja z balkonu, a wieczorem gdy kumpela wychodzila ode mnie to kotka byla na mojej klatce, drzwi sa otwarte przez duchote i sobie weszla, kicia jest piekna, stalowo-dymna z jasnymi wstawkami pod szyja i przy ogonie, bardzo milutka, za to chuda jak patyk i chyba w ciazy :( , wynioslam jej mieszanke suchej karmy i puszki to na klatce jak to poczula miauczala jak wariatka, rzucila sie na jedzenie jakby z m-c nie jadla ;'-( doslownie polykala , wydaje mi sie ze to kicia z domu bo jest taka mila,oswojona i ufna ze szok, moze komus wypadla z okna albo ja ktos wywalil z powodu ciązy (chyba ciazy), nie wiem co robic bo ja dzis wyjezdzam :( dziewczyny prosze zrobcie ogloszenia na płockich portalach ze na ul. Jesiennej kreci sie taka kotka,moze ktos jej szuka...
Człowieczeństwo poznaje się po stosunku do zwierząt. Pusia ['] , Misti [']

Asicaaa

Od: Czw cze 19, 2008 10:50

Post » Czw sie 06, 2009 9:54

Koło mojego bloku kreci sie kotka, przedwczoraj moja mama widziala ja z balkonu, a wieczorem gdy kumpela wychodzila ode mnie to kotka byla na mojej klatce, drzwi sa otwarte przez duchote i sobie weszla, kicia jest piekna, stalowo-dymna z jasnymi wstawkami pod szyja i przy ogonie, bardzo milutka, za to chuda jak patyk i chyba w ciazy :( , wynioslam jej mieszanke suchej karmy i puszki to na klatce jak to poczula miauczala jak wariatka, rzucila sie na jedzenie jakby z m-c nie jadla ;'-( doslownie polykala , wydaje mi sie ze to kicia z domu bo jest taka mila,oswojona i ufna ze szok, moze komus wypadla z okna albo ja ktos wywalil z powodu ciązy (chyba ciazy), nie wiem co robic bo ja dzis wyjezdzam :( dziewczyny prosze zrobcie ogloszenia na płockich portalach ze na ul. Jesiennej kreci sie taka kotka,moze ktos jej szuka...

Asicaaa

Post » Czw sie 06, 2009 10:55

Asicaaa pisze:Koło mojego bloku kreci sie kotka, przedwczoraj moja mama widziala ja z balkonu, a wieczorem gdy kumpela wychodzila ode mnie to kotka byla na mojej klatce, drzwi sa otwarte przez duchote i sobie weszla, kicia jest piekna, stalowo-dymna z jasnymi wstawkami pod szyja i przy ogonie, bardzo milutka, za to chuda jak patyk i chyba w ciazy :( , wynioslam jej mieszanke suchej karmy i puszki to na klatce jak to poczula miauczala jak wariatka, rzucila sie na jedzenie jakby z m-c nie jadla ;'-( doslownie polykala , wydaje mi sie ze to kicia z domu bo jest taka mila,oswojona i ufna ze szok, moze komus wypadla z okna albo ja ktos wywalil z powodu ciązy (chyba ciazy), nie wiem co robic bo ja dzis wyjezdzam :( dziewczyny prosze zrobcie ogloszenia na płockich portalach ze na ul. Jesiennej kreci sie taka kotka,moze ktos jej szuka...

Niestety trochę w to wątpię :( ale można spróbować.

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw sie 06, 2009 11:39

cos z nia trzeba zrobic bo kicia jest przemila i moze ktos ja skrzywdzic, ja dzis wyjezdzam a poza tym mam zakaz przynoszenia kotow:(

Asicaaa

Post » Czw sie 06, 2009 12:14

Widziałam na ogłoszeniach ale z miesiąc temu o zaginięciach kotek.Nawet ostatnio na podolszycach Zielony Jar wisiało ogłoszenie z fotografią.Jakbyś zdjęcie cykła.

jolab

Post » Czw sie 06, 2009 13:38

postaram sie cyknac jesli pojawi sie przed moim wyjazdem

Asicaaa

Post » Czw sie 06, 2009 13:53

Właśnie Emilka poszła do nowego domu. :dance: :dance2: :dance:

jolab

Post » Czw sie 06, 2009 14:02