Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
teklisko pisze:Nie mam auta, ale za to dużo czasu;)
genowefa pisze:1. Złapią się same kocurki - zawożę je lecznicy w Ursusie.
2. Złapie się kotka i kocurki - kocurki zawożę na Ursus, a kotkę do Koterii. I tutaj może być poważny problem z wyrobieniem się na 9:00 do pracy ;)
Dlatego przydałaby mi się do pomocy jedna osoba na wypadek gdyby złapała się kotka.
Wyobrażam to sobie tak, że powiozłabym tą osobę z kocurkami pod lecznicę w Ursusie i ta osoba by poczekała na otwarcie lecznicy i przekazałby kocurki z talonami lekarzowi. Cały sprzęt czyli klatka-łapka, transportery mogą zostać w lecznicy. Lecznica jest niby czynna od 9:00, ale ten wet może przyjść wcześniej. Już go uprzedziłam, że poniedziałek mogą być koty.
Natomiast ja mogłabym od razu pojechać do domu się przebrać i przed pracą odwiozłabym kotkę do Koterii.
Ktoś chętny? Lecznica jest przy ul. Jagiełły 27.
genowefa pisze:I jeszcze jedna sprawa. Mam dwa transporterty i klatkę-łapkę. Tak więc mogę złapać maksymalnie trzy koty. Gdyby ktoś miał dodatkowy transporter, to można by złapać więcej kotów. Jednak nie każdy transporter nadaje się do tego, aby przełożyć do niego kota z klatki-łapki. Najlepsze są ferplasty.
genowefa pisze:Lecznica jest niby czynna od 9:00, ale ten wet może przyjść wcześniej.
monika794 pisze:zgłaszam się , posiadam ferplasta 20 na parę dni
Kaprys2004 pisze:Mam ferplasta 20 i ew. nie-ferplasta![]()
Podrzucić Ci jutro?
genowefa pisze:Kaprys2004 pisze:Mam ferplasta 20 i ew. nie-ferplasta![]()
Podrzucić Ci jutro?
Poprosiem. Przedzwonię jutro i się umówimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, fruzelina, Georgewealt i 46 gości