mahob pisze:bubor pisze:mahob pisze:berni pisze:...Boje sie że zostanę sama z problemami...na forum tyle kocich bied, kazda potrzbuje wsparcia a moje watki... no cóż popularnoscia nie grzeszą. Wiem wieje nudą![]()
![]()
A jednak nie umiem nie dać jej szansy, chociaz bedzie starsznie trudno..juz to wiem..nie mam tej siły co przy Milko, tej determincacji, tych wszystkich wpisów w watku które naprawde dają kopa że ktos tez mysli pamieta....
Berni - no co ty...![]()
Do wątków na pewno wchodzi masa osób - powyżej masz dowód - tylko nie piszą, bo czasami nie wiadomo co napisać...
Fakt, że na forum jest masa biednych zwierzaków i chciałoby się im pomóc ale nie da rady
To wszystko jest takie trudne...
Dokładnie Mahob , nieraz w wątku jest konkretne zapytanie o jakąś poradę lub inną rzecz więc ci co na dany temat nic nie wiedzą raczej sie nie będą wypowiadać............
To też.
Ja wiem po sobie, że czasem już nie wiem co napisać, bo takie puste słowa pocieszenia to trochę głupio brzmią...Bo tak na prawdę potrzeba konkretnej pomocy i wydaje mi się, że moje trzymanie kciuków to tak bardzo mało znacząca rzecz...
Ale jednak to też daje jakieś wsparcie. Człowiek nie czuje się taki całkiem osamotniony ze swoim problemem.
No więc...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Świetnie to ujęłaś Mahob
No więc ....