Moderator: Estraven
Kasiaufo pisze:A filmik gdzie? ^^
no i ciemnica straszna, ale burkanie słuchać jak się głos da na cały regulator - muszę jakoś opanować wrzucanie filmików do sieci - TŻta zmolestuje w weekend, bo na razie jak wraca z pracy to lepiej go nie drażnić dodatkowymi obowiązkami, wolę żeby karmił piranie, bo wraca dużo wcześniej niż ja,choć za każdym razem jest ryzyko, że odgryzą dłonie lub nogi 
Maluszki na pewno wkrótce znajdą domki, bo są takie zadbane pod każdym względem.Nie tylko fizycznym, ale przede wszystkim są szczęśliwe, a to dobrze wróży na przyszłość.Czy mają już jakieś imiona? Mogę coś zaproponować?ewar pisze:A ja się wczoraj opisałam, a tu "error", a potem przerwa techniczna![]()
Sroczko, śliczne zdjęciaMaluszki na pewno wkrótce znajdą domki, bo są takie zadbane pod każdym względem.Nie tylko fizycznym, ale przede wszystkim są szczęśliwe, a to dobrze wróży na przyszłość.Czy mają już jakieś imiona? Mogę coś zaproponować?

sroka7 pisze:A czarna dziewczynka jest już wstępnie zarezerwowana i niedługo pojedzie do swojego domku mam nadzieję, więc jej imię nadadzą nowi właściciele.
ewar pisze:To za zdrówko![]()
To lecimy z imionami, nie wiem, jakie lubisz.Mogą być na "B", Bajka, Bryza, Berek, Balet,Balsam, Budyń, Beret.Inne: Akant, Emir, Komin,Krokiet.Kwiatowo też polecimy: Cynia, Dalia, Kaktus, Juka, Aster, Bratek, Irys. Minerałowo: Agat, Jantar, Nefryt,Szafir, Rubin,Diament.Zwyczajnie: Inka, Boguś,Teoś, Leoś, Mikuś.
A malutka będzie na dokocenie?

michalinadzordz pisze:a o pozostałe kotki jakieś domki pytały? jeszcze ich pewnie nie ogłaszałaś?
Jest mi smutno, że bazarek dla Maleńtasów się nie chce sprzedać
JaEwka pisze:sroka7 pisze:A czarna dziewczynka jest już wstępnie zarezerwowana i niedługo pojedzie do swojego domku mam nadzieję, więc jej imię nadadzą nowi właściciele.
No myślałam, że się już nigdy nie pochwalisz
sroka7 pisze:
O tym domku wspominam wcześniej, bo jestem pewna, że kici będzie w nim dobrze - zresztą to potem sprawdzi michalinadzordzgdy odwiedzi kicię w domku już.

turkawka pisze:A mi się podobało imię Beret. Czemu tak nie nazwałaś żadnego?
turkawka pisze:Sylwia myśli, że będzie miała swoją sypialnię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Manuelowa i 48 gości