NITKA/KARINKA pisze:Wszystkie Cioteczki od netu odcięło![]()
![]()
Zaiste!
Iza odcięta z przyczyn nieznanych. Cierpi w samotności i pozdrawia wszystkich!
Dostaje relacje na GG

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:Wszystkie Cioteczki od netu odcięło![]()
![]()
Gohag pisze:Ulla pisze:Erin pisze:Jak ię macie? Mówili dziś rano w Trójce, że rura załatana, mam nadzieję, że na dobre?
Hmm, czy załatana to nie wiem, bo długo nie mogli zlokalizować miejsca awarii. Rozkopywali w paru miejscach, a to nie było ta rura
![]()
.
O ile wiem, mamy nadal awaryjnie puszczone ciepło z elektrowni w Skawinie, do czasu, dopóki nie naprawią tej głównej magistrali w Łęgu.
A mnie tam wszystko jedno skąd mam ciepło i ciepłą wodę - byle było w ogóle.
Ale wiecie co to trochę nie fair. Jak u nas pół miasta nie miało ciepłej wody i ogrzewania, bo nasz najlepszy na świecie dostawca energii (PKN ORLEN) tak długo rozstrzygał przetarg, że remont przypadł na listopad, to nikt o tym nie wiedział. Kurcze jakie to jednak ważne gdzie się mieszka...
psiama pisze:To niedobrze. Strasznie wkurzająca taka niemoc. Wczoraj cały dzień próbowałam zmienić kwote stałego zlecenia, myślałam, że to problemy z siecią, bo też kilka innych stron nie działało. DOpiero po południu TZ mówi, że radio mówili, ze sytem naszego banku mial awarie . Super ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości