NITKA/KARINKA pisze:Wszystkie Cioteczki od netu odcięło![]()
![]()
Zaiste!
Iza odcięta z przyczyn nieznanych. Cierpi w samotności i pozdrawia wszystkich!
Dostaje relacje na GG
Moderator: Estraven
NITKA/KARINKA pisze:Wszystkie Cioteczki od netu odcięło![]()
![]()

prosimy o przeGGowanie pozdrowień Gohag pisze:Ulla pisze:Erin pisze:Jak ię macie? Mówili dziś rano w Trójce, że rura załatana, mam nadzieję, że na dobre?
Hmm, czy załatana to nie wiem, bo długo nie mogli zlokalizować miejsca awarii. Rozkopywali w paru miejscach, a to nie było ta rura
![]()
.
O ile wiem, mamy nadal awaryjnie puszczone ciepło z elektrowni w Skawinie, do czasu, dopóki nie naprawią tej głównej magistrali w Łęgu.
A mnie tam wszystko jedno skąd mam ciepło i ciepłą wodę - byle było w ogóle.
Ale wiecie co to trochę nie fair. Jak u nas pół miasta nie miało ciepłej wody i ogrzewania, bo nasz najlepszy na świecie dostawca energii (PKN ORLEN) tak długo rozstrzygał przetarg, że remont przypadł na listopad, to nikt o tym nie wiedział. Kurcze jakie to jednak ważne gdzie się mieszka...
.
. Oby Izie wrócił internet... 

psiama pisze:To niedobrze. Strasznie wkurzająca taka niemoc. Wczoraj cały dzień próbowałam zmienić kwote stałego zlecenia, myślałam, że to problemy z siecią, bo też kilka innych stron nie działało. DOpiero po południu TZ mówi, że radio mówili, ze sytem naszego banku mial awarie . Super ...

Oczywiscie bazarki podrzucimy ! Widzę, ze cos nie ida ... Moze warto by cos z lektury wrzucic na cieple jesienne wieczorki pod kocykiem ...
To pierwsza taka awaria. Na razie jeszcze go lubimy. Konto całkowicie bezpłatne wiec na razie sie go bedziemy trzymac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 56 gości