FIV+

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2011 14:38 Re: ....

kociamysza pisze:Coz, najwyrazniej miau juz nie jest miejscem dla kotow :cry:

Już dawno nie jest. Kusi mnie żeby napisać "A nie mówiłam", bo mówiłam (pisałam).

Bawcie się dalej i po raz kolejny "powodzenia", świetnie wam idzie :ok: tak trzymać :ok: niedługo zostaniecie na forum sami z adminem i nie będzie na kogo się rzucić (o sorry na admina jeszcze można ;) )
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 27, 2011 14:38 Re: ....

Zofia&Sasza pisze:
Monika pisze:
Zofia&Sasza pisze:Natomiast trudno żeby funkcjonował watek bez tytułu.

W kwestii technicznej - wytarczy poprosic moderacje o usuniecie 4 pierwszych pustych juz w tej chwili postow w watku i tytul pedzie mogl wpisac PcimOlki.

Oczywiście, że zgłosiłam to do moderacji. Z ciekawości - czemu PcimOlki?

Jego post jest pierwszy po usuvietych postach Agn.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto gru 27, 2011 14:40 Re: ....

Gibutkowa pisze:

Już dawno nie jest. Kusi mnie żeby napisać "A nie mówiłam", bo mówiłam (pisałam).

Bawcie się dalej i po raz kolejny "powodzenia", świetnie wam idzie :ok: tak trzymać :ok: niedługo zostaniecie na forum sami z adminem i nie będzie na kogo się rzucić (o sorry na admina jeszcze można ;) )

Naprawdę uważasz, że masakrowanie tego wątku jest OK?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto gru 27, 2011 14:44 Re: ....

Zofia&Sasza pisze:
Gibutkowa pisze:

Nie obchodzi Cię co uważam. Nie zdawaj pytań, na które nie oczekujesz tak naprawdę odpowiedzi - to strata czasu. Z resztą to pytanie ma już w sobie ukrytą odpowiedź, jest zadane w sposób manipulujący. Nie wciągniesz mnie w takie gierki na to jestem za dobrze wytresowana ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 27, 2011 14:46 Re: ....

Czyli FiV-ki zostaną bez pomocy? Super :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 27, 2011 14:47 Re: ....

Zofia&Sasza pisze:Naprawdę uważasz, że masakrowanie tego wątku jest OK?

Zofia&Sasza pisze:Teksty źródłowe nie są przecież autorstwa Agn. Wiedza o FIV jest dość szeroko dostępna w necie ;)
Ostatnio edytowano Wto gru 27, 2011 14:50 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto gru 27, 2011 14:48 Re: ....

NO w takim razie w czym problem?

Erin

Post » Wto gru 27, 2011 14:52 Re: ....

Gibutkowa pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Gibutkowa pisze:

Nie obchodzi Cię co uważam. Nie zdawaj pytań, na które nie oczekujesz tak naprawdę odpowiedzi - to strata czasu. Z resztą to pytanie ma już w sobie ukrytą odpowiedź, jest zadane w sposób manipulujący. Nie wciągniesz mnie w takie gierki na to jestem za dobrze wytresowana ;)

Mylisz się. Przecież Ty masz chyba plusowego kota. Ja też. Jak również cała masa osób wypowiadających się w tym wątku i w żaden sposób nieuwikłanych w jakikolwiek konflikt. Może mi się nie podobać to co piszesz, mogę się z Tobą kłócić - ale kot ot kot. Nieważne Twój, mój czy samego diabła. Moim zdaniem KOTY nie zasłużyły na taka formę zemsty. Zadałam normalne pytanie. Nie chcesz odpowiedzieć - Twoje prawo. Ale nie imputuj mi intencji, których nie miałam.
Magaaaa - ja wiem, że autor ma powód. Więcej - wiem jaki. I jak pisałam gdzie indziej, rozumiem jej uczucia. Postępowania natomiast - nie. Ja bym się tak nie zachowała. Bo chore koty i ich opiekunowie niczemu nie są winni. Poczytaj ile osób się tu wypowiadało. W jakichkolwiek sporach brał udział promil z nich.
Erin - oczywiście będzie nowy wątek, Agn nie ma monopolu na wiedzę o FIV. Jest dostępna w necie, są inni opiekunowie... Tylko ze to pewnie potrwa.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto gru 27, 2011 14:58 Re: ....

To dobrze, że wątek będzie. Za dużo tych "plusików".

Erin

Post » Wto gru 27, 2011 15:24 Re: ....

Zofia&Sasza pisze:(...) Ja bym się tak nie zachowała. Bo chore koty i ich opiekunowie niczemu nie są winni. Poczytaj ile osób się tu wypowiadało. W jakichkolwiek sporach brał udział promil z nich.
Erin - oczywiście będzie nowy wątek, Agn nie ma monopolu na wiedzę o FIV. Jest dostępna w necie, są inni opiekunowie... Tylko ze to pewnie potrwa.

To zaświeć właściwym przykładem i uzupełnij wątek.
Z użyciem wujka google'a :roll: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto gru 27, 2011 15:42 Re: ....

pixie65 pisze:
Zofia&Sasza pisze:(...) Ja bym się tak nie zachowała. Bo chore koty i ich opiekunowie niczemu nie są winni. Poczytaj ile osób się tu wypowiadało. W jakichkolwiek sporach brał udział promil z nich.

To zaświeć właściwym przykładem i uzupełnij wątek.
Z użyciem wujka google'a :roll: :ok:

A i owszem. Zrobię to jesli nie będzie innego wyjścia. I tak, na opiece nad FIV+ znam się równie dobrze :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto gru 27, 2011 16:00 Re: ....

Na Miau jestem od niedawna, staram się nie wdawać w spory i nie oceniam żadnej ze stron. Chcę tylko powiedzieć, że ten wątek był dla mnie wsparciem i punktem wyjścia do szukania wiedzy o FIV. Wiedza o tej chorobie nie jest wcale taka powszechna nie tylko wśród opiekunów ale co gorsza wśród wetów. Zarówno posty Agn jak i Wasze wpisy uzmysłowiły mi, że test + to nie wyrok, nie koniec świata, że są alternatywy dla wszystkorozwiązującego zastrzyku. Ja w krytycznym momencie dostałam link do tego wątku, przykro że zamiast się rozwijać tak marnie kończy...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto gru 27, 2011 16:40 Re: ....

Zofia&Sasza, kłopoty z kumaniem?
Napisałam przecież - ani jedyna, ani najmądrzejsza, ani niezastąpiona jestem - Monika dała Ci rozwiązanie.
Nie podchodź mnie od strony 'kultury', 'klasy', czy 'dobra' cudzych kotów - proszę, do roboty!
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto gru 27, 2011 16:42 Re: ....

Agn :ok: :1luvu:
Legnica

Post » Wto gru 27, 2011 16:48 Re: ....

Zofia&Sasza pisze:
Poker71 pisze:
Gibutkowa pisze:A działanie osób które doprowadziły człowieka do skrajności, człowieka z ogromną wiedza i doświadczeniem, to przepraszam bardzo to nie jest działanie przeciwko chorym kotom?

(czyje, tego nie wie nikt, ale co to kogo obchodzi, nie?)

to jest dopiero żalpeel..

Zapytam jeszcze raz - czy to koty-nosiciele i ich obecni w tym wątku opiekunowie zrobili "kęsim" szanownej założycielce? A jeśli tak, to w jaki sposób?
Ach...rozumiem, że Agn teraz będzie odpowiedzialna osobiście za los wszystkich FIV-ków ? a może i za inne choroby?
Chyba powinna się powiesić z rozpaczy, że tak skrzywdziła te biedne koty. I ich opiekunów oczywiście.

Doprawdy, wstyd.
Jak sie chce coś mieć, to trzeba to uszanować.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46

[poprzednia][następna]