Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 28, 2010 19:24 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

:evil: :evil: :evil: to takie podsumowanie tych co w chałupach zostały.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 28, 2010 20:07 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jestem pod wrażeniem, jakie fajne babki z tych Czarownic!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 28, 2010 20:10 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ja również. Miło było Was poznać! Jeszcze lepiej by było gdyby następnym razem wszystkie Czarownice przyjechały, ale to chyba nie jest możliwe :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie lut 28, 2010 20:34 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Siostro Policja, melduje, że do domu przybyłam cała i zdrowa ;)
Z Siostrą moni_f próbowałyśmy (siedząc w pociągu) dopasować osoby z sabatu do nicków. Prawie nam się udało :mrgreen: Było super, kto nie był - niech zazdraszcza :P Przekonałam się jak niesamowity w dotyku jest "łysolek". Bossski.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 28, 2010 20:35 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

To jest Salma - jedynaczka oli19

Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 28, 2010 21:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dziwnie grzecznie po tym sabacisku no ! :twisted:

Spodziewałam się własnie takiego cuś ---> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
babajaga pisze:Mam bujna wyobraźnię, widzę wyraźnie te słaniające się, bose postacie z podkrążonymi oczami, jedną ręka macające ścianę w poszukiwaniu drogi do łazienki a drugą przyciskające zimny kompres do czoła :ryk:

Jedynaczka Oli cuuuuuudooooownaaaa ! :1luvu:

A wyżerka mnie powaliła 8O Ja żyje dla jedzenia :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie lut 28, 2010 21:13 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Phi... na fotce to takie preludium tylko widać... A gdzie bigos, gdzie zapiekanka makaronowa, gdzie muffinki, sernik, makowiec i ciasto czekoladowe... MNIAM!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 28, 2010 21:20 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dziewczyny Czarowne - było cudownie i czarownie!!!
Było też inspirująco, inteligentnie, zabawnie, śmiesznie, rubasznie (bo była kirke i madziabrau :ryk: ), no i oczywiście bardzo smacznie (to zasługa nas wszystkich - jedzonko było pyszne), bardzo kotowato u Matahari ;-) (mój syn zapytał, jak powiedziałam mu ile było kotów: to ile było kuwet? ;-))
Dziekuję Wam Waszystkim za świetną atmosferę i dobre jedzonko, były przemowienia i toasty, no i ... hymn :ryk: - ukłony dla Siostry Prezes :ok:,
dziekuję za bardzo sympatyczną gościnę u Matahari i Tiris - podziwiam Was za to co robicie :ok: :kotek: ,
szczególnie dziekuję madziabrau - za nocleg w towarzystwie bardzo symaptycznych stworów :wink: , za śniadanko, a szczególnie za ratowanie życia o świcie (i bynajmniej się nie schlałam ani nie przejadłam :mrgreen: ) :wink: ,
dziekuję AniHili za sympatyczne towarzystwo w podróży, no i za... wspólnie spędzoną noc :ryk:

Bardzo miło było mi Was poznać, bardzo sympatyczne z Was dziewczyny :1luvu:

a tych przykitranych makowców to Ci zazdraszczam Siostro Prezes :mrgreen: , i miałam sobie wziać muffinkę na drogę, były rewelacyjne i nie wziełam :cry:

i żałuję, że nie pogadałam z oląmichalską i kotką doroty - jakoś się nie złożyło - nadrobimy innym razem :wink:

a i idę sobie zapisać telefon na infolinię do parkometrów :ryk:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Nie lut 28, 2010 21:27 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Hymn...

No był hymn, prawda?

Ależ to było napięcie :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 28, 2010 21:29 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Na wszystko miejsca na stole brakowało,o miejscu w żołądku nie wspomnę :mrgreen: Najważniejsze że,humory dopisały i salwy śmiechu rozlegały się często i gęsto :ryk:
Ja się piszę na następny sabacik,choćbym miała spędzić pół dnia w podróży :mrgreen: Nawet na drugi koniec Polski :mrgreen:

moni_f ja liczę na to że,jeszcze się nagadamy a przede wszystkim na to że,się zobaczymy w równie przyjemnych okolicznościach :D
Pozdrawiam i znikam,muszę do pracy :roll:
Oj,jak mnie się nie chce :?
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lut 28, 2010 21:36 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

villemo5 pisze:Hymn...

No był hymn, prawda?

Ależ to było napięcie :ryk: :ryk: :ryk:

A pewnie że,był :ryk:
Wszytkie czarowne wstały jak się należy,naszym hymnem była salwa śmiechu i o to chodziło prawda :ryk: :ryk:
Tak swoją drogą to hymn by się przydał tak naprawdę,taki czarowny tylko dla wtajemniczonych,ewentualnie zaklęcie :mrgreen:
Jak myślisz siostro Prezes :?:
Jakieś rymowane czary-mary,hokus-pokus :?: Jaka szkoda że nie umiem rymować :|
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lut 28, 2010 21:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No myślę, myślę...
I myślę, że wymyslę :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 28, 2010 23:11 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dopiero przed chwilą zrobiłam się głodna :lol:
A wiesz Villemo, że Matahari pytała, czy resztę makowca do domu zabiorę :?:
Że tez nie wpadłam na to by sobie jakieś słodkości do torby zawinąć.
Poproszę przepis na sernik, mufinki i ciasto czekoladowe :!:

Nr infolinii mam zapisany - zadzwonię gdy będę chciała usłyszeć ciepły kojący głos z pytaniem "w czym mogę pomóc" (strefe parkomatową omijam bowiem szerokim łukiem).
Jak dla mnie to hitem było "stop metro nie metro i odliczanie 20tu po rosyjsku" :ryk: :ryk:
Zresztą takich cudnych wspomnień mam więcej.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lut 28, 2010 23:35 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Foty będą czy może obrady zostały objęte ścisłą tajemnicą?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lut 28, 2010 23:40 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jakoś mi się wychodzić na PKS nie chciało :? Bawiłam się wyśmienicie!!! Ja popłakałam się ze śmiechu wielokrotnie więc nie umiem wyznaczyć hiciora :mrgreen: Bardzo się cieszę że was poznałam siostry i dziękuję za muffinki że .... stały koło mnie :mrgreen: Takie super towarzystwo a ja mam w pamięci jedne błękitne oczęta...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

[poprzednia][następna]