Moje MP6 - część trzecia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 12, 2009 14:09

Ja tak zawsze mam. Z tym, że jeśli deszcz zaczyna padać w pół godziny po zamknięciu ostatniego okna, to znaczy, że jest straszliwa wręcz susza

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sie 12, 2009 14:15

NITKA/KARINKA pisze:Potrafię też ubic masło z każdej śmietany i przy każdej pogodzie,mam czarnego kota więc chyba jestem ...

To zapraszamy do Sabatu :wink: Tam czynimy prawdziwe czary :D .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sie 12, 2009 18:22

NITKA/KARINKA pisze:Też obejrzeliśmy :!:
Podobalo się kotkom,będę musiała zamykac łazienkę!
Sprzątamy nadal :(
Jak umylam okna to była okropna ulewa.
Kurczaczki kupujemy z pewnego źródła i zawsze świeżutkie.

Pozdrawiamy Wszystkich :D

Ojejku, Gosiu - nie myj okien teraz, bo my chcemy jeszcze trochę słonka :wink: Dziś chciałam wyskoczyć poza Białystok, do pięknej miejscowości Suraż, położonej w rozlewisku Narwii. I co się stało? Oczywiście kiedy dojechałam na dworzec, zaczęło lać :( A teraz świeci słońce :twisted:

NITKA/KARINKA pisze:Bo sasiadka narzekała,że susza i wszystkie ogródki wysychają!

Z tymi oknami coś jest-jak umyję ostatnie to zawsze pada.
Raz znajomi remontowali dom-zdjęli dach bo zpowiadali tydzień bez deszczu.Ja niestety umyłam okna i w nocy przyszła gwałtowna choc któtkotrwała ulewa-zalało całe piętro.
Potrafię też ubic masło z każdej śmietany i przy każdej pogodzie,mam czarnego kota więc chyba jestem ...

psiama pisze:
NITKA/KARINKA pisze:Potrafię też ubic masło z każdej śmietany i przy każdej pogodzie,mam czarnego kota więc chyba jestem ...

To zapraszamy do Sabatu :wink: Tam czynimy prawdziwe czary :D .

Gosiu, skoro jesteś ... zapraszam do Paktu :wink: Tam właściciele czarnych kotów widziani jak najbardziej :wink: Widzę, że Cioteczka Psiama o tym samym pomyślała :) A z tym myciem okien to zawsze tak jest - jak ja umyję szyby, zaraz są w piękny deseń :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 12, 2009 18:37

Dobry wieczór kochane Cioteczki! Co u Was słychać? :D U nas paskudna pogoda :? Szaro, buro i ponuro, a na dodatek leje :evil: Ale Pannom to nie przeszkadza i szaleją na balkonie w najlepsze :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro sie 12, 2009 19:16

psiama pisze:Delikatniejsze, zgadza sie ! Tylko czy mamy pewnosc, ze indycze nie faszerowane .... ? :roll:

No wiesz, na tym świecie pewne są tylko 2 rzeczy - śmierć i podatki :wink: W każdym bądź razie, ja jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby indor świecił. A kurak niestety tak :?

Gohag pisze:U moich rodziców Albert z Hektorem też się zawsze pcha do jednego kontenerka - tylko słabo się mieszczą ;-)
Obrazek

A Albert najbardziej lubi podróżować na półce pod tylną szybą. Jak taki piesek co kiwa główką ;-)

Super fotka :love:
Hektorek jest taki śliczniutki :)
O Alberciku już dawno to napisałam, ale powtórzę raz jeszcze: cudny! :love: A główką też tak potrząsa jak piesek-maskotka? :wink:

Cameo pisze:Cześć kochani :)

Witaj Kamilko, co słychać?

Erin

Post » Śro sie 12, 2009 19:24

nanetka pisze:Dobry wieczór kochane Cioteczki! Co u Was słychać? :D U nas paskudna pogoda :? Szaro, buro i ponuro, a na dodatek leje :evil: Ale Pannom to nie przeszkadza i szaleją na balkonie w najlepsze :D

U nas też tak sobie, znowu chmury naszły.
Ja z tego wszystkiego zaszłam dziś do salonu Orange, bo musiałam się upomnieć o zaległe punkty w programie Profit i jako, że niedawno minął kolejny rok umowy, dostałam nowy telefonik za 10 zł miesięcznie więcej. No i teraz się bawię :wink:

Erin

Post » Śro sie 12, 2009 19:26

Erin pisze:U nas też tak sobie, znowu chmury naszły.
Ja z tego wszystkiego zaszłam dziś do salonu Orange, bo musiałam się upomnieć o zaległe punkty w programie Profit i jako, że niedawno minął kolejny rok umowy, dostałam nowy telefonik za 10 zł miesięcznie więcej. No i teraz się bawię :wink:

Wow! No to super :D Ja na nowy telefon muszę jeszcze do października poczekać :? A propos telefonów :P Izuniu, może się wymienimy nr tel.? :D

nanetka

Post » Śro sie 12, 2009 20:00

No pewnie! :) Miałam Ci to zaproponować.
Wysyłam PW i wiadomość na GG :)

Erin

Post » Śro sie 12, 2009 20:09

Dzięki! :love:

nanetka

Post » Śro sie 12, 2009 23:48

Dzień Doberek wszystkim i Małym i Dużym!!!
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 13, 2009 7:23

No tak - to muszę z Wami konsultować kiedy możecie myć okna ;-) Ja ma to samo z parasolką (deszczówką) jak nie chcę, żeby padało muszę ją ze sobą nosić.
Albercik nie kiwa główką, ale kręci - prawie jak sowa 360 stopni. Wszystko musi zobaczyć.
A Albert z Hektorem się nie lubią...oni się kochają. Mam nawet poważne obawy co do ich orientacji ... mam takie foty, że tylko je do świerszczyka dla kocich panów dać ;-)

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw sie 13, 2009 8:05

Hej Ciotulki :P

He he he :P . Widze oczyma duszy jak Albert się rozgląda. Moja Rózia wzięta na ręce rozgapia się dookoła, szczególnie na górne tereny sufitowe dl aniej niedopstepne. Oczka jej świdrują jak u kameleona :twisted: . Mam wrażenie, że niezaleznie od siebie :wink: .

A propos Profit w Orange to ja dostałam info, że program dopbiega końca 15 wrzesnia i trzeba sobie punkty zaplanować, bo przepadną ... :wink: . Ma być nowy, wzamian.

Erin, ja bnabrałam ostrozności do chikenów po Twojej informacji. Szukam tego, co już kiedyś planowałam, dobrego dostawcy. :wink:
Obrazek

psiama

Post » Czw sie 13, 2009 8:10

Druga kawa. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw sie 13, 2009 8:35

anita5 pisze:Druga kawa. 8)

Wczesnie cuś ... :wink:
Obrazek

psiama

Post » Czw sie 13, 2009 9:17

kociczka39 pisze:Dzień Doberek wszystkim i Małym i Dużym!!!

Witaj Sylwia! :) Czekamy na relację z wakacji! :P

Gohag pisze:A Albert z Hektorem się nie lubią...oni się kochają. Mam nawet poważne obawy co do ich orientacji ... mam takie foty, że tylko je do świerszczyka dla kocich panów dać ;-)

No to na co czekasz? :twisted: Dawaj i to szybko! :D
U mnie Ptysiek też ma takie zapędy - z dziewczynami nie ma jak, bo Go gonią, ale Pucusia lub Pumka potrafi molestować :roll: :wink:

psiama pisze:Hej Ciotulki :P

A propos Profit w Orange to ja dostałam info, że program dopbiega końca 15 wrzesnia i trzeba sobie punkty zaplanować, bo przepadną ... :wink: . Ma być nowy, wzamian.

Erin, ja bnabrałam ostrozności do chikenów po Twojej informacji. Szukam tego, co już kiedyś planowałam, dobrego dostawcy. :wink:

Witaj Psiama! :)
Tak, Profit kończy działalność, więc jeśli masz jakieś punkty, wykorzystaj je do 15-ego września.

A co do kurczaków, to bardzo mądra decyzja! :ok:

Erin

[poprzednia][następna]