SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2009 13:33 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Hehe :D Kumplowi się spodobał biało-rudy a jego żonie szary :D "No ale dwóch przecież nie możemy wziąć..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 30, 2009 13:54 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Gibutkowa pisze:Hehe :D Kumplowi się spodobał biało-rudy a jego żonie szary :D "No ale dwóch przecież nie możemy wziąć..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

No tam mam złe :oops: .... ale w zasadzie dobre wiadomości :ok:
Rozmawiałam z Panią Małgosią i zarówno szary jak i biało-rudy trafiły do adopcji :ok: :D
Mam nadzieje że trafiły do dobrych domków :ok:

A te kiciusie im się by nie spodobały? :oops:
To też bardzo fajne, przyjacielskie kocurki.... nadal czekają smutaski w klatkach :(

1126/09 kocurek
Obrazek
1138/01 kocurek
Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro gru 30, 2009 14:13 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Mruczeńka1981 pisze:po Nowym Roku w końcu przyjeżdżają dziewczyny z fundacji. Na miejsce Julka i Lulka, którzy idą do Jessi, mógłby jechać ten staruszek.

Uff, to super, bo ja nie śpie po nocach i kombinuje jakby mu pomóc...

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Śro gru 30, 2009 14:19 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

nika28 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:po Nowym Roku w końcu przyjeżdżają dziewczyny z fundacji. Na miejsce Julka i Lulka, którzy idą do Jessi, mógłby jechać ten staruszek.

Uff, to super, bo ja nie śpie po nocach i kombinuje jakby mu pomóc...

No nie wiem jak to będzie :( Przed chwilą dowiedziałam się że kotek jest leczony prawdopodobnie na KK.
Jest w baraku, podobno był kroplówkowany.... chyba nie jadł za wiele :cry: Nie wiem jak będzie bo teraz najważniejsze żeby wyzdrowiał... pewnie najlepiej gdyby był DT bo inaczej może byc kiepsko :(

Agness78

Post » Śro gru 30, 2009 14:27 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Agness78 pisze:
Gibutkowa pisze:Hehe :D Kumplowi się spodobał biało-rudy a jego żonie szary :D "No ale dwóch przecież nie możemy wziąć..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

No tam mam złe :oops: .... ale w zasadzie dobre wiadomości :ok:
Rozmawiałam z Panią Małgosią i zarówno szary jak i biało-rudy trafiły do adopcji :ok: :D
Mam nadzieje że trafiły do dobrych domków :ok:

A te kiciusie im się by nie spodobały? :oops:
To też bardzo fajne, przyjacielskie kocurki.... nadal czekają smutaski w klatkach :(

1126/09 kocurek
Obrazek
1138/01 kocurek
Obrazek

Dobra to może tak - ktoś będzie w tą sobotę w schronie? Bo chyba jednak się przemogą i wpadną, a nie ma sensu zdjęć podsyłać jak kotki na dniach do domu idą ;) Kułeczko Ty będziesz? Bo jak tak to im podam twój numer telefonu żeby się tam nie pogubili ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro gru 30, 2009 14:33 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Hm, a ktoś idzie na niedzielną wizyte czy w sobote tylko? Bo ja bym sie chetnie wybrała ale wiece pwierwszy raz samej to ciezko :( Zwłaszcza, że tam nic nikogo sie nie zna, ani samego schronu...

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Śro gru 30, 2009 14:33 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Gibutkowa pisze:Dobra to może tak - ktoś będzie w tą sobotę w schronie? Bo chyba jednak się przemogą i wpadną, a nie ma sensu zdjęć podsyłać jak kotki na dniach do domu idą ;) Kułeczko Ty będziesz? Bo jak tak to im podam twój numer telefonu żeby się tam nie pogubili ;)

:ok: :ok: :ok: słuszna decyzja.
Często widzę że ludzie wchodzą do schroniska z zamiarem adopcji określonego kota np. mały, bury a wychoodzą z zupełnie innym.... bo właśnie jakiś inny ich chwycił za serce 8) Najlepiej przyjść, wybrać, zabrać, i pokochać :1luvu:

Ja jeszcze nie wiem czy będę :oops: ale jak będzie brak chętnych to w niedzielę przyjdę :wink:
W następny weekend napewno mnie nie bedzie bo wyjeżdzam.

Agness78

Post » Śro gru 30, 2009 14:35 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

molly88 pisze:Hm, a ktoś idzie na niedzielną wizyte czy w sobote tylko? Bo ja bym sie chetnie wybrała ale wiece pwierwszy raz samej to ciezko :( Zwłaszcza, że tam nic nikogo sie nie zna, ani samego schronu...

Przeważnie bywa Kruszyna :1luvu: i najczęściej w niedzielę między 10-12.
Samemu jest bardzo ciężko, dlatego najlepiej w 2 osoby :ok:

Agness78

Post » Śro gru 30, 2009 14:35 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 30, 2009 14:41 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Agness78 pisze:
molly88 pisze:Hm, a ktoś idzie na niedzielną wizyte czy w sobote tylko? Bo ja bym sie chetnie wybrała ale wiece pwierwszy raz samej to ciezko :( Zwłaszcza, że tam nic nikogo sie nie zna, ani samego schronu...

Przeważnie bywa Kruszyna :1luvu: i najczęściej w niedzielę między 10-12.
Samemu jest bardzo ciężko, dlatego najlepiej w 2 osoby :ok:

To napisze do Kruszyny na pw ze swoim numerami zeby bylo latwiej :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Śro gru 30, 2009 14:44 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

On może być w bardzo złym stanie i tak dziewczyny go wezmą.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro gru 30, 2009 14:46 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

No to ja czekam na ostateczną decyzję kiedy (sobota/niedziela) i kto będzie to im podam numer telefonu żeby tam sobie też na tyłach pooglądali. Tylko proszę pamiętać że domek niedoświadczony choć bardzo przejęty. Koleżanka właśnie przegląda linki które jej podesłałam do sklepów i wybiera kuwety/drapaki itp. :mrgreen: To się chyba "kociokwik" nazywa :ryk: :ryk: Wysłałam ich też na Galerię Dominikańską - mają dziś zajrzeć czy są kotki. W każdym razie na pewno jakiś kociasty domek znajdzie :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro gru 30, 2009 17:13 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

Gibutkowa to sie nazywa podpuszczanie :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro gru 30, 2009 19:42 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

bazarek się rozkręcił i teraz został do wzięcia krem w sam raz na karnawał! i na zimę, by przypomnieć sobie słoneczne dni!
- świetnej francuskiej marki NUXE - do kupienia tylko w aptekach, jeśli mnie pamięć nie myli :-)
zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=105508
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 30, 2009 20:16 Re: SchronWro SZUKAMY WOLONTARIUSZY NA NIEDZIELNE WIZYTY zdj.47

dagmara-olga pisze:bazarek się rozkręcił i teraz został do wzięcia krem w sam raz na karnawał! i na zimę, by przypomnieć sobie słoneczne dni!
- świetnej francuskiej marki NUXE - do kupienia tylko w aptekach, jeśli mnie pamięć nie myli :-)
zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=105508
szkoda że za stara na balety :twisted:
:ryk: :ryk: :ryk: i na solarke za póżno :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

[poprzednia][następna]