Oprócz tego kupuję jutro kliker i zacznę na razie z Coopim trening, za jakiś czas spróbuję też z Malim (jak już nas pokocha i z Coopim się dogadają). Miałam kiedyś książkę o klikerowym szkoleniu (psów co prawda, ale to się przecież niczym nie różni praktycznie..) i tą metodą nauczyłam mojego śp.psa Frika wnosić smycz od wejścia na klatkę schodową aż do mieszkania, siad, leżeć, zostań, łapa, głos itd. generalnie większość rzeczy które umiał mój pies osiągnęliśmy wspólnie dzięki tej metodzie
Myślę, że to będzie fajna zabawa dla kociambrów, z resztą warto spróbować! Najwyżej wystawię kliker na bazarek jeśli mi nie pójdzie.
Właśnie, odnośnie bazarku - jutro mam zamiar obfotografować książki, które niepotrzebnie kurzą się na półce i kilka innych drobiazgówi wystawić je w bazarku na rzecz schronu konińskiego. Bazarek będzie czynny do końca wakacji lub i początku września, bo jak widać teraz troszkę ruch mniejszy - urlopy, wyjazdy itp. więc mało czasu na śledzenie forum uczestnikom zostaje.
Poza tym - Norwegia - ŚLICZNA, PRZEPIĘKNA, BOSKA - OH AH i w ogóle.. tylko cholernie drogo jeśli się tam nie mieszka.. głupie boxerki we flagi norweskie kupiłyśmy z mamą dla mojego K. i... na polskie wyszło 50zł
No nic, już późno, lecę spać. Coopuś leży za mną na najwyższej półce drapaka i śpiocha wydając z siebie czasem przesłodkie odgłosy
PS- tak za 2tyg możemy się umówić na zdjęciochy AprilRain

i... zapisałam się na prawo jazdy ;P szczerze mówiąc to bardzo się stresuję bo tylko RAZ w życiu prowadziłam samochód i dopiero za 4 'ruszeniem' (przyjaciółka kazała mi co chwilę się zatrzymywać, żebym nauczyła się 'wyczuwać sprzęgło') nie było szarpnięcia i pisku opon ;P Od niedzieli, godz. 11:00 nie wychodźcie koninianie na ulicę hihihih.