Gracjanek już w krainie bez cierpienia. Tak Halbinko, zaoszczędziłaś mu przedłużonego cierpienia, dałaś mu dom (tymczasowy, ale zawsze to dom) i serce.
W lutym uśpiłam sunię, już nie mogłam patrzeć jak cierpi ,leki przeciwbólowe nie skutkowały, a najgorsza była bezsilność, że nie mam nic, co pomogłoby jej ulżyć w cierpieniu. Byłam z nią do ostatniego uderzenia serca. Gdziekolwiek jest już jej nic boli. To było jedyne pocieszenie, że już nie cierpi.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
[i] Gracjanku.....Dzięki Halbina za te pół roku normalności dla niego.
Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
CUD!!! Armani został odnaleziony przez pana Przemysława!
15 grudnia "Witam Armani się znalazł, jest cały i zdrowy ! Tylko trochę wychudzony. Jak zwykle chodziłem w miejscach nie daleko od miejsca jego zaginięcia i jest, mam go ! Nawet nie wyobraża sobie Pani jak się cieszę. Wkrótce wyślę zdjęcia, muszę się nim nacieszyć. Pozdrawiam" Armani - kot po przejściach... schronisko w Kruszewie... (pewnie też komuś zwiał), potem u mnie dt i też ucieczka przez okno, mimo siatki... 3 dni szukania... w końcu ds. u pana Przemysława i kilka tygodni włóczęgi... od 25 października... Pan Przemysław jednak się nie poddał! Zdał egzamin z wytrwałości! I w nagrodę odzyskał przyjaciela! Oby tylko zdrowie dopisywało!
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła