No to super! Bardzo sie ciesze
Ylva pisze:Beato, pisalas w swoim watku ze dawalas krowkom kurczaka Gerbera, myslisz ze moje sierotki tez mogą już sprobowac? A, a ta kaszke dla dzieci to mam niestety z ryzem i bananami, czy ryz może im zaszkodzic? (zaparcia, itp.) W sklepie obok mojego domu nie mieli nic innego, ale dzisiaj moglabym już zrobic porzadne zakupy. Kolejne pytanie: czy można sprobowac rozmoczyc na papke RC babycat, czy jeszcze poczekac?
Ylva, kaszka z ryzem i bananami powinna byc OK, moje ja ladnie do tej pory jedza i z zadnymi zaparciami nie mialy problemu. Sprobuj. Gerbera tez mozesz sprobowac, u mnie tak sobie wchodzil kurczak z warzywami, za to czysty indyk i czysty kurczaczek -jak zloto

dopoki nie poznaly smaku prawdziwego mieska. Ja bym im do tej kaszki albo zwyklego bezsmakowego kleiku wmieszala troche mielonej wolowinki, moje tak zaczely jesc mieso.
RC Babycat rozmoczony jak najbardziej. Moje nie chcialy go jesc, dopiero na weterynaryjna karme dla maluszkow (odpowiednik RC Babycat) sie zalapaly. Na poczatku moczylam albo mieszalam z mokrym. Mysle, ze nie zaszkodzilaby im Animonda dla kociat (tacki), troche rozwodniona i nawet wymieszana z czyms, kleikiem np.