Jana pisze:ania2126 pisze:Od godziny podziwiam w domu nowy mebel
Drapak Armarkatu. Taki:
http://www.armarkat.com/pix1/A6202.htmJest naprawdę super. W rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Jakość wykonania bardzo dobra i wydaje się być stabilny.
Kociakowi też bardzo przypadł do gustu. Jeszcze skręcony do końca nie był, a on już się bujał w hamaczku
Mam nadzieję, ze będzie wytrzymały. Ale my nie jesteśmy najlepszym domkiem do testowania drapaków - tylko 1 kot. Wprawdzie szaleć uwielbia, jednak zniszczeń czyni zero.
Na zdjęciu wygląda jakby drapak był w dwóch odcieniach beżu... Jak to jest w rzeczywistości? Możesz zrobić zdjęcia swojemu drapakowi? M.in. zbliżenia materiału - szukam czegoś porządniejszego i trwalszego od produkcji leolandu

Beż ma jeden odcień, mniej więcej taki jak na zdjęciu, a na pewno nie ciemniejszy. Patrząc na to firmowe zdjęcie, nie odnoszę wrażenia, że są dwa kolory... Futerko jak to futerko - jak nie wygładzisz reką tak, żeby wszystkie włoski układały się w jedną stronę, może sprawiać wrażenie niejednolitego koloru. I takie właśnie wyszło mi na zdjęciach, które wczoraj zrobiłam - potargane

I w dodatku trochę żółte, co nijak ma się do rzeczywistości.
Nie potrafię załączyć swoich zdjęć. To moje pierwsze w życiu forum, na którym coś piszę - zasługa mojego kotka oczywiście

Ale chętnie wyślę na maila.
Dzisiaj dowiedziałam się od osoby sprzedającej drapaki Armarkatu, że u nich w domu jest ich w użyciu 6 i hasa po nich gromadka maine coonów. To wg mnie dużo świadczy o ich wytrzymałości. Tak więc - kupujcie