Polanka pisze:pozwole sobie zaznaczyc,popytam...
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gem pisze:Ze strony doktora Garncarza:W dniach 23-24.07.2011 będę konsultował w Krakowie. Chętnych zapraszam do zapisywania się w rejestracji przychodni pod nr 22 858 80 62.
Warto chyba skonsultować oczko Mii, a do Krakowa jest bliżej niż do Warszawy. Praktycznie w jedno popołudnie można obrócić w te i z powrotem
- żaden kłopot - dzieciaki dobrze się bawiły przy tym przedsięwzięciu z tego co mi wiadomojoanna521 pisze:Dziękuję też Toliza napisanie i wydrukowanie w duuuuużej ilości ogłoszeń, które nasze dzieci poroznosiły po naszym osiedlu i po osiedlach ościennych.
BOZENAZWISNIEWA pisze:To dobra decyzja Asiu,wierze,że maluszki domki znajdą,są śliczne.Maluszki i tak by u nas nie zostały,więć niech szybko DS znajda.Ja bede je ogłaszac i naprawde dajcie ogłoszenie do Cat Angel....moze na FB je poogłaszać..tam więcej ludzi zagląda..
Dzięki Twojej determinacji inny kotek znajdzie u nas tymczas,więc to jest dobre zakończenie.
Tola pisze:- żaden kłopot - dzieciaki dobrze się bawiły przy tym przedsięwzięciu z tego co mi wiadomojoanna521 pisze:Dziękuję też Toliza napisanie i wydrukowanie w duuuuużej ilości ogłoszeń, które nasze dzieci poroznosiły po naszym osiedlu i po osiedlach ościennych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot] i 656 gości