Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 10:03 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Witaj Gosiu, cześć KIERY!
Kubuniu, nie choruj proszę :( Bądź grzecznym chłopcem i jedz :ok: :love:

Komputerki rozrabiają i terkoczą na całego - dziś w nocy Party zaczęła mruczeć jak narkęcona, a Pixelek się dołączył i miałam mruczando w stereo :love: W piątek zawiozłam do labu wymaz z noska Pixia, jutro ma być wynik badania, jedziemy też do weta na zastrzyk.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 09, 2009 10:09 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Kubuś ostanie trzy dni chyba za dużo jadł i przeciążył żołądek, bo pierwsze wymioty były niedotrawioną treścią pokarmową.
Będzie musiał przejść na homogenaty na 2-3 dni.
Podobno trochę pije,na szczęście(wiadomość telefoniczna).
Trzymamy kciuki za dobre wyniki Pixia,niech katar idzie precz
:ok: :ok: :ok:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon lis 09, 2009 10:09 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Kubusiu :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 09, 2009 10:11 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Amika6 pisze:Nie nadążam za Wami :twisted: :D

A co ja mam powiedzieć... :oops: :oops: :oops:
No nieżle...nawet wysłać postu nie mogę, bo już mi 2 razy ktoś w międzyczasie napisał...no dobra próbujemy 3-ci raz :evil:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pon lis 09, 2009 10:26 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

No widzisz, do wytrwałych świat należy :ok:
Witaj Klotka :)

Gosiu, cieszę się, że Kubunio pije.
Niestety, przejedzenie nie jest zdrowe nawet u najzdrowszego kotka, a co mówić o Kubuniu. Nich nam szybko chłopak wraca do siebie! :ok:

Erin

Post » Pon lis 09, 2009 10:50 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Hej Klotki :1luvu:

Nie nadążam za Wami :mrgreen: Zawsze po weeknedzie mam kilka stron do nadrobienia. Szkoda, że u mnie cięzko z czasem, żeby sobie posiedzec na forum. Ale jak tylko w dzień odpalę lapa, przychodzi moje cudowne 4,5 i mówi "mamusiu, właczysz mi gry na mini - mini ?" :mrgreen: Za moich dziecięcych czasów komputer to była wielka szafa, jedna w Polsce. Internet pierwszy raz masowo zaznałam na I roku studiów w 1994 roku Na Polibudzie Śląskiej. I się wtedy zaczelo ,iRc i te sprawy, pamięta ktoś ? :wink:

Zmartwiłam się Kubusiowymi wieściami :( Ale w sumie lepiej, ze to niestrawnośc, przejedzenie niż cos gorszego. Trzymam by szybciutko wyszedł z opresji i dzielnie się trzymał :ok: :ok: :ok:

Izu, jak wyniki wymazu Pixiowego ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon lis 09, 2009 12:13 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Witajcie Kloteczki z samego rańca :mrgreen: .
No cóż, Skra przegrała z Trentino, ale po sportowej walce! :ok: :D . To i tak OGROMNY sukces, bo zostali przecież Klubowym Vice-Mistrzem Świata, po raz pierwszy w historii :dance: :piwa: .
No i ugrali sobie chłopaczki 170 tys. $ :mrgreen: . Należy im się jak psu buda, bo to jedyny chyba sport w Polsce, który przynosi nam chwałę :wink: .
A nasz Bartek Kurek został Najlepszym Punktującym turnieju, a Możdżonek - Najlepiej Blokującym! :ok: . Gdyby Skra wygrała, Bartek zostałby też MVP turnieju!

Sorrki Kloteczki za te moje wpisy o siatkówce, ale kocham ten sport, jest piękny, widowiskowy i nieskorumpowany :twisted: . A nasi siatkarze, to naprawdę inteligentni młodzi ludzie, niezmanierowani i z ambicjami :ok: . Nie to co kopacze :twisted:.

Psiama, ja pamiętam te komputery-szafy na cały pokój! :lol: . I jeszcze takie śmieszne żółte karty do programowania :lol:. Program składał się z pliku takich podziurkowanych kart, które wprowadzało się do komputera, żeby wczytać program :lol: .

Pogoda u nas OHYDNA! :twisted: . Leje od wczoraj, mokro, obsliźle i paskudnie. Dlatego Pańcia z koteczkami pospała sobie do południa :mrgreen:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pon lis 09, 2009 12:15 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Cześć Klotka! :)
Tak, teraz można dzieci czymś zająć, chociaż na dłuższą metę to nie jest korzystne.

A wyniki będa jutro - proszę czytać uważniej :wink:

Erin

Post » Pon lis 09, 2009 12:29 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

A! Doczytałam, że o wynikach pisałas izu juz dzis. Myslałam, że to niedzielne wieści :roll: . No to jutro wszystko będzie jasne. Ze jest OK, bo nie może być inaczej.

Dziecku trzeba ograniczać TV i komputer i inne niezdrowe pochodne - to fakt. Ale niebywałe jest jak takie małe samo łapie jak posługiwac się touchpadem i klawiszami do poruszania się po lapie. Uczy się w oczach, dorośli przy tym odpadają. Takie małe chłonie to w naturalny sposób, cos zupełnie innego niż dorosli, o pokoleniu babc nie wspomne ... :wink:

Ulla, dokładnie - to były takie dziurkowane "programy" do komputerów wielkości mojej szafy z drzwiami przesuwanymi. To były czasy :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Pon lis 09, 2009 12:47 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Ja pamiętam również Riady, pracowało toto w trybie wsadowym tylko, było tak wielkie, że 1 kondygnacja normalnej wysokości mu nie starczała...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 09, 2009 13:16 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Ha ! I kto sobie wtedy wyobrażał, że kiedyś nadejdzie czas minilaptopów, palmów, padów, gdzie w małym urządzonku ma się spora baze danych :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Pon lis 09, 2009 13:16 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

A będą mniejsze i pojemniejsze

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 09, 2009 13:24 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

psiama pisze:Ha ! I kto sobie wtedy wyobrażał, że kiedyś nadejdzie czas minilaptopów, palmów, padów, gdzie w małym urządzonku ma się spora baze danych :mrgreen:

Nooo :wink: .
A pamiętacie te pierwsze komputery do gier? :lol: . Atari chyba się to nazywało, a potem było Commodore :D. Gry wczytywało się z taśm magnetofonowych przy dźwiękach zgrzytów i pisków :lol: . No i gra oczywiście wczytywała się bardzo rzadko, za którymś tam razem, o ile w ogóle... :? .
Ech, to były czasy :lol: . Moje studenckie, może dlatego z taką rzewnością je wspominam :wink:
A teraz na maleńkim pendrivie mamy 16 giga pamięci! :roll:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pon lis 09, 2009 13:26 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

MaryLux pisze:A będą mniejsze i pojemniejsze

Jak w tym kawale, że w saunie facet komórke odbiera w protezie zębowej .... :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Pon lis 09, 2009 13:33 Re: Moje MP6 i Komputerki - część piąta

Ulla pisze:A pamiętacie te pierwsze komputery do gier? :lol: . Atari chyba się to nazywało, a potem było Commodore :D. Gry wczytywało się z taśm magnetofonowych przy dźwiękach zgrzytów i pisków :lol: . No i gra oczywiście wczytywała się bardzo rzadko, za którymś tam razem, o ile w ogóle... :? .

Pewnie, że pamiętam te kasety, ale troszku goooopie małe wtedy jeszcze byłam. Teraz czase wracam do tego z rozrzewnieniem :D
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]