potrzebny transport POMORZE - Warszawa / Radom * PILNE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 13:54 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

kurczak znowu terroryzowany - coraz bardziej wystraszony, przede mna nawet ucieka :(

zyta555

Od: Wto lip 08, 2008 1:26

Post » Pt lip 02, 2010 14:22 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

tez mam taką strachliwą koteczkę :1luvu: , która wycwaniła się dopiero po kilku latach ale niestety strach całkowicie ją nie opuścił :(

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Pt lip 02, 2010 22:16 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

Biedaczek :( Taki kot mógłby się rozwinąć w domu, w którym miałby jednego-dwóch miłych kocich kumpli.

Moje strachulce bardzo ładnie się "oswoiły". Co rano miziamy się na dywanie lub w lazience :) Rózia to uwielbia, nadstawia dupkę i boczki do miziania :1luvu: Ale oczywiście tak normalnie zwiewa przede mną :twisted: Został tylko jeden nieoswojony strachulec - Misiaczek :evil: Ale i na niego przyjdzie w końcu kryska ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob lip 03, 2010 11:03 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

gratuluje twoim bojazliwym postepow :D

kurczakos ma duzy potencjal - on i pomiziac sie lubi, i pobawic, i popodgryzac :twisted: tylko jak lamia sie pojawia w poblizu, to staje sie zupelnie innym kotem. od razu skulony, zeby jak najmniej bylo go widac, oczy wielkie, a w nich strach. u mnie nie ma szans na doprowadzenie go do stanu "adopcyjnego", a zadnego wyjscia z tej sytuacji - korzystnego dla kurczaka - nie ma :(

zyta555

Post » Wto lip 06, 2010 16:00 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

zyta555 pisze:[...]
kurczakos ma duzy potencjal - on i pomiziac sie lubi, i pobawic, i popodgryzac :twisted: tylko jak lamia sie pojawia w poblizu, to staje sie zupelnie innym kotem. od razu skulony, zeby jak najmniej bylo go widac, oczy wielkie, a w nich strach. u mnie nie ma szans na doprowadzenie go do stanu "adopcyjnego", a zadnego wyjscia z tej sytuacji - korzystnego dla kurczaka - nie ma :(

Oj, nie przesadzaj. Wiele osób na forum ma strachulce (w tym ja :wink: ), które nawet w zakoconych domkach dobrze funkcjonują. Grunt, to trafić na domek z łagodnymi kotami. Wiem, że to trudniejsze niż zwykle, ale nie niemożliwe.

Za domek dla pięknego Kurczaczka :ok:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Wto lip 06, 2010 16:39 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 06, 2010 19:00 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

wiem, ze w koncu znajdzie dom. bo kot jest cudowny. ale szkoda mi go, gdy taki przerazony chowa sie po katach. a poza tym, tymczasu u mnie niestety nie moze miec w nieskonczonosc, bo ja za pare miesiecy wyjezdzam. no ale jestesmy z kurakiem pozytywnej mysli i :ok: za znalezienie w niedlugim czasie ds :kotek:

zyta555

Post » Śro lip 07, 2010 14:25 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

:ok: :ok: :ok:

Buraski są prześliczne, na pewno trafi się domuś. Niech no tylko ludzie wrócą z wakacji.. :roll:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lip 07, 2010 14:37 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

Trzymam :ok: za domek.

A mój Okrunio ostatnio cierpi. Kładę się - i nie okrywam :strach: Wiadomo, że odkryty człowiek, nawet jeśli spoziomowany, jest tak samo groźny, jak w pionie. Okrunio staje więc koło łóżka i, zamiast jak zwykle przyjść na mizianki, dłuuugo się zastanawia, przysiada na podłodze (patrząc na mnie z wyrzutem), ale w końcu... no cóż, podejmuje heroiczną decyzję: pragnienie pieszczot przeważa nad strachem :lol:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Post » Śro lip 07, 2010 15:05 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

oto "wczorajszy" Kurczak: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

i zaproszenie na bazarek - Kurak proponuje seanse filmowe ;) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=113910

wczoraj bylismy u weta (na drugim szczepieniu) i okazalo sie, ze kurczakos ma okropny kamien na zebach, od ktorego zaczyna sie robic stan zapalny dziasel. wiec na filmowym bazarku zbieramy na leczenie tej parszywej paszczy :twisted:

zyta555

Post » Śro lip 07, 2010 15:28 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

HOPka

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw lip 08, 2010 7:03 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

Hop, Kurczasiu, po domek :ok:
Sławomir Mrożek

marikita

Post » Czw lip 08, 2010 21:18 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

zyta555 pisze:oto "wczorajszy" Kurczak: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Jak można nie chcieć takiej ślicznoty? myślę, że ten właściwy dom jeszcze nie zobaczył go. I tyle.
El pollo (czyli po naszemu kurczakos :mrgreen: ) jeszcze będzie miał hacjendę jak ta lala!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt lip 09, 2010 13:54 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

kurczak znow zanotowal lekki wzrost: stal sie bardziej aktywny i nie uciekl dzis przed obca osoba, tylko spokojnie obserwowal ze swojego legowiska :mrgreen:

zyta555

Post » Sob lip 10, 2010 14:09 Re: zwyczajny BURASEK - nikt go nie chce ... * bez szans na DS

zyta555 pisze:kurczak znow zanotowal lekki wzrost: stal sie bardziej aktywny i nie uciekl dzis przed obca osoba, tylko spokojnie obserwowal ze swojego legowiska :mrgreen:

:ok:
Sławomir Mrożek

marikita

[poprzednia][następna]