Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sylwka pisze:Tosza pisze:Stasheck pisze:Nie no, to już jest po łyknięciu połowy apteki i prawie rocznym odczulaniu na koty :/ Dwa koty w mieszkaniu mocno nadwyrężają chwiejną równowagę, trzeci to już trochę za dużo. I tak jest nieźle - na koty mojej rodzicielki Bast reaguje w 15 minut.
Ja mam od wczoraj nowego malucha i tak mnie uczula, że ledwo zyję. A wydawało mi się, że nie jestem uczulona na koty, tylko na kurz
A jesteś pewna że to jest kot?
Bast pisze:Hopsnę.
Do Bruna wczoraj nie przyjechał wet - miał pacjentów do 23 i to jakieś połamane bidy po wypadkach
Może dziś się uda, chociaż dzisiaj oczko już dużo ładniejsze![]()
Bast pisze:Czy ktoś w piątek dysponuje czasem, tak koło południa albo rano i ógłby się spotkać z otencjalnym Domkiem? Ja w piątek jestem na pogrzebie wujka i nie mam szans na wygospodarowanie czasu![]()
Tosza pisze:Bast pisze:Czy ktoś w piątek dysponuje czasem, tak koło południa albo rano i ógłby się spotkać z otencjalnym Domkiem? Ja w piątek jestem na pogrzebie wujka i nie mam szans na wygospodarowanie czasu![]()
A gdzie to jest?
Tosza pisze:Sylwka pisze:Tosza pisze:Ja mam od wczoraj nowego malucha i tak mnie uczula, że ledwo zyję. A wydawało mi się, że nie jestem uczulona na koty, tylko na kurz
A jesteś pewna że to jest kot?
Maluch wydany, alergia została.Więc może to jednak pyłki...
Tosza pisze:Bast pisze:Czy ktoś w piątek dysponuje czasem, tak koło południa albo rano i ógłby się spotkać z otencjalnym Domkiem? Ja w piątek jestem na pogrzebie wujka i nie mam szans na wygospodarowanie czasu![]()
A gdzie to jest?
pluskwa6 pisze:trzymam kciuki za Bruna, to taki indywidualista.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 680 gości