Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
motylek1006 pisze:zdaje się,że niestety bez weta się nie obędzie...trzeba zbadac siki.
motylek1006 pisze:to,że szcza pełną kałużą w cale nie oznacza,że jest zdrowy... jeśli z badań moczu tak wynika to ok. Najpierw nalezy wykluczyć wszystkie choroby, a jesli kot okaże się być w 100% zdrowy, można wtedy rozkminiać jakie problemy behawioralne są przyczyną sikania poza kuwetą.. kiedy została wysterylizowana? u mnie feliway nie podziałał,ale to nie znaczy że u Ciebie nie zadziała..
IwonaB pisze:Piszesz, że kicia samotna, ale wierz mi drugi kot mógłby tylko pogorszyć sprawęchociaż czasem akurat pomaga, ale to już loteria. A jak współlokatorka zachowuje się w stosunku do kotki? Ja stosowałam feliway w sprayu i do ko ntaktu, urine off i wiele, wiele innych, nic nie pomagało, jedyną rzeczą, która pomogła u nas są obroże behawioralne, ale w grę wchodziła agresja między kotami. Trzeba próbować i szukać, u każdego pomaga co innego... niestety nie ma złotego środka na sikające koty...
Motylku co u Was?
IwonaB pisze: Rysiek znowu narobił mi na dywanszczerze, nie cierpię już tego kota, bardzo chętnie bym go oddała, ale kto weźmie kota z problemami. Zlitował się człowiek na taką sierotą ze schroniska i teraz ma "nagrodę" za dobry uczynek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości