Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 17, 2014 23:53 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:jestem ,ale ledwo ciepła ,dziś robiłam za brygadzistkę.
U Gucia ok. duża biegiem wracała z pracy bo tęskniła :wink: a i duży w ciągu dnia wpadał do domu zobaczyć czy wszystko ok.
Zasłużyłeś Gucinku na wszystko co najlepsze :piwa:

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Kolorowych snów :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 18, 2014 0:00 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dzięki Basiu :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lut 18, 2014 0:26 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

spokojnej nocki :)
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto lut 18, 2014 7:25 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Ja wczoraj padlam jak przecinak a dzisiaj boli mnie każdy kawalek ciała co stres może zrobić z człowiekiem. Dorciu przydałaby mi się Twoja dogoterapia :) tylko czasu brak :(
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lut 18, 2014 7:30 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dobrego dnia :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto lut 18, 2014 7:42 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Ewa L. pisze:I tu muszę się nie zgodzić - pieski mają aż dwa swoje święta.
1 lipca obchodzony jest dzień kundelka a 25 października jest obchodzony dzień psa. :D

:oops: :oops: :oops: :oops:
aleś mnie zawstydziła ....
dlaczego ja o tych dniach nie wiedziałam :o
Dzięki, Ewciu, już zapisuję gdzie trzeba i .... już będę uczciła .... chociaż moim łapserdakom niczego nie brakuje :)
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto lut 18, 2014 10:27 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witam cała w skowronkach bo w końcu dostałam się do jakiegoś weta.Rybka ,Krąpik ..no jakos tak :oops: nie znam ,ale od jakiegoś czasu nie biorę na ciśnienie i chyba to efekt że głowa pęka. :roll:

Czyli dziś nic nie zarobię ,na fuchę polecę jutro. :wink:
Szkoda bo w aptece pewnie troszkę zostawię :twisted: nic to ,byle do przodu.

Czytam o naszych olimpijczykach i serce rośnie :piwa: :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 18, 2014 10:33 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Doberek Dorciu :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lut 18, 2014 10:37 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Witam cała w skowronkach bo w końcu dostałam się do jakiegoś weta.Rybka ,Krąpik ..no jakos tak :oops: nie znam ,ale od jakiegoś czasu nie biorę na ciśnienie i chyba to efekt że głowa pęka. :roll:

Witaj Dorciu!
Z ciśnieniem nie ma żartów i dobrze to wiem po sobie. Ubiegły rok wyjątkowo mnie doświadczył w tej dziedzinie i wiem juz że nie wolno dopuszczać do braku leków bo skutki bywają bardzo dotkliwe.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 18, 2014 11:09 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Caragh pisze:Doberek Dorciu :D

dzięki :D

Ewa L. pisze:
dorcia44 pisze:Witam cała w skowronkach bo w końcu dostałam się do jakiegoś weta.Rybka ,Krąpik ..no jakos tak :oops: nie znam ,ale od jakiegoś czasu nie biorę na ciśnienie i chyba to efekt że głowa pęka. :roll:

Witaj Dorciu!
Z ciśnieniem nie ma żartów i dobrze to wiem po sobie. Ubiegły rok wyjątkowo mnie doświadczył w tej dziedzinie i wiem juz że nie wolno dopuszczać do braku leków bo skutki bywają bardzo dotkliwe.

wiem o tym ,na ogół łykam ,chociaż łykam tego badziewa dużo :? na astmę ,na ciśnienie ,na kości ,na żołądek ,łykam już 37 lat :|
nie raz mam po prostu dość .Na jedno działa dobrze na inne źle i takie błędne koło.
Koniec żali.
Szykuje się do wyjścia.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 18, 2014 11:52 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:3x ,przyprawiłaś kota o zawał czy przeżył :twisted: ..koty tak mają ,albo uciekają albo czekają na zasadzie no chodź kundlu już ja ci pokażę :twisted:

ale jak to ?
przeciez widać, że go nie tykają ino oglądają z dalsza ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto lut 18, 2014 14:49 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

no jak by mnie takie niedzwiedzie oglądały to kto wie czy bym nie waniała :ryk:

Wysiedziałam się w poczekalni , potem w gabinecie ,owszem leki dostałam i skierowanie do pulmonologa na Płocką lub na Banacha ,bo tam mogą zrobić mi specjalistyczne badania bo jest coś dziwnego.
No jest dziwne kiedy w pozycji leżącej oddycham jak cię mogę ,a kiedy wstaje nie mogę przez pół godz. uruchomić płuc ,jest mi źle ,duszno ,ciężko a płuca odmawiają współpracy :roll:
Potem jest oki.
No nic za pół roku się pewnie gdzieś dostanę :lol:

hołota w domu oszalała ,jak gdyby nie było mnie z dobę :wink: moje kochane ,najukochańsze paskudki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 18, 2014 14:56 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

za to pogoda że aż chce się żyć .
Pojeździłam na rowerze ,oczyściłam umysł ,dotleniłam i mogę psychicznie szykować się na popołudnie do mojego szklanego słoja ,gdzie tylko klima :cry:
jak wychodzę z pracy ,niezależnie czy mróz ,śnieg deszcz ,łapie powietrze jak ryba i upajam się .
Tylko w upały jest inaczej.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 18, 2014 15:02 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Nie ma to jak piękna pogoda z minus 15°C :mrgreen:

Dorciu, mam nadzieję, że jednak szybciej się na wizytę załapiesz :?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lut 18, 2014 15:09 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

wcześniej czy później na pewno :wink:

a gzie jest -15 8O ,luty zrobił nam niespodziankę ,ciekawe tylko czy to się nie zmieni :roll:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]