GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 9:12 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Dzisiaj wyjaśniła się tajemnica Białaska. Tego, co pojawił się nagle taki wyjątkowo czysty, jak po kąpieli. Otóż są dwa Białaski. Czyścioch i czysty inaczej. Do tego Ogonek i Przystojniak. I każdy z panów zażyczył sobie wystawienia miseczki w inne miejsce. Bo z klosza pod rurą już nam nie smakuje. I tak jeden jadł na daszku metalowej budki ciepłowniczej, drugi pod drzewem, trzeci i czwarty bliżej mnie, ale na słoneczku.

Tylko Herbatniczek jak zwykle przy nodze. Bo przy człowieku jest najlepiej. Chociaż przemywa oczy i czyści uszy. Ale można do niego pomruczeć i popatrzeć mu prosto w oczy.

Koteczki-Gwiazdeczki ciągle nie widać. Chyba dziś na jej temat zasięgnę języka u ludności tubylczej, czyli zaprzyjaźnionej pani mieszkającej nieopodal.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro lip 14, 2010 10:42 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Mam nadzieję że Gwiazdeczka się znajdzie.
Rozumiem że domek milczy :-( Szkoda bardzo. Herbatniczek tak zasługuje na domek

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro lip 14, 2010 16:50 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeto - wysłałaś SMSa do domku?

Głaski dla Ciasteczka :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro lip 14, 2010 16:59 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

lepsza byłaby jasna sytuacja - jest dom / czy nie.
Obawiam się jednak, że szukać trzeba dalej. Milczenie i brak odzewu na telefony nie jest dobrym znakiem.
DOM gdzieś jest....na pewno!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lip 15, 2010 10:08 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Właśnie spaliłam wyżebranego papierosa i opłakałam Abisię (tymczasika Kotiki, która obgryzła mi palec). Dalej mam oczy w mokrym miejscu, gdy o niej pomyślę.

Ale zdarzają się i dobre rzeczy:
Gwiazdeczka dzisiaj się pojawiła: drobniutka, bardzo elegancka w białych skarpetkach i z białymi wąsikami, głodna. Dała się delikatnie pogłaskać, ale tylko jeden raz. Nie chcę za bardzo oswajać kotów, lepiej żeby czuły dystans do ludzi. Ale czasem trzeba zaaplikować coooś na skórę, i wtedy dobrze, że można futrzaka dotknąc choć na chwilę.
Druga dobra rzecz:domek odpowiedział na SMS-a i miał zadzwonić we wtorek. cały wtorek trzymałam komórkę przy uchu, a domek zadzwonił wczoraj i nie usłyszałam :? Zaraz umówię się na telefon na dziś wieczór, trzymajcie kciuki, żeby nadal wszystko było OK.

Herbatniczek czuje się dobrze, naplotkuje o nim więcej, jak mi się psycha odbuduje, bo na razie siadła :cry:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw lip 15, 2010 10:36 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

kcuki dla Herbatnika zapewnione :ok: :kotek:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Czw lip 15, 2010 10:38 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Trzymamy kciuki, trzymamy.

jaaana

Post » Czw lip 15, 2010 17:06 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

mocne uściski ! jestem z Wami :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lip 15, 2010 21:29 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Kciuki za Herbatniczka i za domek :ok: :ok:
O rany, żeby się udało.. :ok: :ok: :ok: :ok:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw lip 15, 2010 21:43 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

trzymam kciuki za rozmowe z domkiem :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pt lip 16, 2010 8:59 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Dziewczyny, kciuki oczywiście pomogły :D . Rozmawiałam z domkiem i ... domek na razie po prostu nie ma domku.
Właścicielka sprzedawanego mieszkania znajduje się za granicą, a tylko ona może je wydać. No i przyjeżdża, przyjeżdża, przyjeżdża - tak to ciągnie się już drugi czy trzeci tydzień. Teraz podobno ma już bilet i przylatuje 30 lipca.
Domek nie odbierał moich telefonów w weekend, ale na SMS-y odpowiadał i wczoraj zadzwonił.
Ja się oczywiście zamartwiałam, bo tak mam. Ale chyba wszystko będzie OK. Tylko pamiętajcie o kciukach i zaglądajcie do nas :D

Fanszeta

Post » Pt lip 16, 2010 9:06 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

hurraaaa! :D :D
ojej trzymam kciuki za domek dla domku i Herbatnika kochanego :ok: :ok: :ok:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt lip 16, 2010 9:11 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

:kotek: Dziękuję, ja też bym trzymał, ale nie potrafię. Mogę najwyżej pomruczeć. :kotek:

Fanszeta

Post » Pt lip 16, 2010 10:59 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

No to trzymam kciuki skoro tak pomagają :ok: :ok: :ok:

Też się zamartwiałam.

Herbatniczku, Herbatniczku - będzie dobrze, musi być!

jaaana

Post » Pt lip 16, 2010 11:28 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

mocno się cieszę że domek się nie wycofał!
hurra, pozdrawiam
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

[poprzednia][następna]