Mała Rysia ma już domek :) Duża Rysi na miau :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 29, 2008 19:28

Martulinek

Od: Wto sie 14, 2007 17:29

Post » Wto lip 29, 2008 20:36

Chciałam poinformować, że Rysia ma już kochający DOMEK :dance: :dance2:
Domek co prawda Rysią będzie się cieszył dopiero po 18 sierpnia, ale DOMEK już Rysię kocha :wink: :D :D Domkowi baaardzo dziękuję :1luvu: :love:
Mam nadzieję, że DOMEK Rysi się ujawni, bo Rysię znalazł dzięki miau :D
DOMEK odwiedził Rysię :D :D Rysia w trakcie wizyty ujawniła swoje drugie oblicze 8) Rysia jest kotkiem ślicznie bawiącym się 8O , zabaweczka którą dostała od swojej nowej pani bardzo Rysi się spodobała :wink:
Trochę zmęczona wizytą Rysia pojadła Gerberka i teraz uskutecznia wieczorną toaletę :wink: Bardzo czysty kot jest z Rysi :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto lip 29, 2008 21:56

Za namową postanowiłam się ujawnić.Jestem Ryszardy ciocią,ponieważ przyszła Rysio-mama nie jest zbytnio internetowym stworem,ja ogarniam techniczna stronę akcji kryptonim "Ryszard" :D Na wstępie pragnę podziękować domkowi tymczasowemu Ryski ( dziękujemy !!!) i zdementować plotki o jakoby anielskim usposobieniu maleństwa! Anielską ma jedynie buzię i stópki a reszta to dzieło szatana :evil: . Nowy domek kocha Rysię, myślę tez,że Rysiul okaże wzajemność,bo będzie jej tam bardzo dobrze :)

PS.Witam wszystkich na miau.

Pozdrawiam
Aśka
Ostatnio edytowano Wto lip 29, 2008 22:04 przez aśśka, łącznie edytowano 2 razy

aśśka

Od: Sob wrz 24, 2005 11:25

Post » Wto lip 29, 2008 22:00

Domku, ujawnij się! :D

Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto lip 29, 2008 22:11

Witaj Aśśka na miau :D :D Miło było Was poznać w realu :D
Ja już nic nie rozumiem - Rysia znowu zamieniła się w aniołka, grzecznie sobie śpi :roll: :wink:

Aleksandra59

Post » Wto lip 29, 2008 23:48

Lemoniada pisze:Żeby tak mój tymczasek równie szybko znalazł domek :(

za domek dla Twojego tymczasa :ok: :ok:

Martulinek

Post » Wto lip 29, 2008 23:52

Martulinek pisze:

Dziękuję, Martulinku! :D :1luvu:

aśśka, zostaniesz z nami na zawsze, prawda? 8)

Lemoniada

Post » Wto lip 29, 2008 23:54

Martulinek pisze:

Lemioniadko - wielkie kciukasy dla Twojego tymczasika :ok: :ok:

Mały offik - Lemoniadko u Vivy wszystko OK :D w przyszłym tygodniu jedziemy z Vivą na kontrolną wizytę u wetów Vivowych :D

Aleksandra59

Post » Wto lip 29, 2008 23:57

DOMKU RYSI bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu:

Martulinek

Post » Śro lip 30, 2008 0:02

Aleksandra59 pisze:
Martulinek pisze:

Lemioniadko - wielkie kciukasy dla Twojego tymczasika :ok: :ok:

Mały offik - Lemoniadko u Vivy wszystko OK :D w przyszłym tygodniu jedziemy z Vivą na kontrolną wizytę u wetów Vivowych :D

Coby więc wątku Rysi nie offować, proszę o zamieszczenie tej informacji również w wątku Vivuni :mrgreen:
Moja kochana laleczka, a fotki jakieś będą?

PS. Cioteczki, odwiedzajcie Kleofaska :(
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78879

Lemoniada

Post » Śro lip 30, 2008 8:03

Lemoniada pisze:
Martulinek pisze:

No ba,ja co prawda bardziej psia niz kocia,ale będe nadwornym fotografem Ryszarda :D więc foteczki wstawiać będę dzielnie.

aśśka

Od: Sob wrz 24, 2005 11:25

Post » Śro lip 30, 2008 22:56

aśśka pisze:
Lemoniada pisze:
Martulinek pisze:

No ba,ja co prawda bardziej psia niz kocia,ale będe nadwornym fotografem Ryszarda :D więc foteczki wstawiać będę dzielnie.

Aśśka - za obietnicę fot RYSI z góry dziękuję :D , ale jak jeszcze raz napiszesz o Rysi RYSZARDA (chociaż to piękne imię) - będę baardzo niemiła :twisted: Rysia jest od rysia - takiego zwierza kotowatego z frędzelkami na uszach 8)

Jeszcze jedno wyjaśnienie - na miau bardzo dużo jest mixów kocio-psich i piso-kocich :lol: A przecież jesteś mixem :D :D

To teraz relacja - co u Rysi słychać :wink: Z Rysi trochę dzikuska wychodzi - na rączkach już nie tak chętnie jest a podawanie kropelek doocznych zakrawa na bitwę :( Bardzo kicia tego nie lubi :? Lecimy dalej na Gerberku, bo gładko wchodzi to jedzonko. Kuwetka stosowana jest na stałe, ale muszę dokonać przemieszczeń kuwetkowych :wink:

Moje rezydenty na Rysię niestety dalej syczą, ale tymczas Puszkin zaczął Rysię nawoływać 8O Zobaczymy co będzie dalej :wink:

Aleksandra59

Post » Czw lip 31, 2008 0:07

Lemoniada pisze:Coby więc wątku Rysi nie offować, proszę o zamieszczenie tej informacji również w wątku Vivuni :mrgreen:

Offować sobie będę do woli - mój ci ten wątek, w końcu, mój :lol:

Lemoniadka - dogo to ja już właściwie nie odwiedzam :oops: A wątek Vivy to pewnie spadł w czeluście niebytu skoro suniak domek znalazła :wink: Jak nie zapomnę to aparat zabiorę, ale ostatnio skleroza z racji wieku mnie dopadła :oops:

Poza offikiem - Rysia późną kolecją zjadła, kuwetkę odwiedziła - i polazła za tapczan :roll: Indywidualistka jedna :twisted: Woli sama spać niż w towarzystwie :roll: Przereformować kicię trzeba natentychmiast :lol:

Aleksandra59

Post » Czw lip 31, 2008 10:03

Aleksandra59 pisze:
Lemoniada pisze:Coby więc wątku Rysi nie offować, proszę o zamieszczenie tej informacji również w wątku Vivuni :mrgreen:

Offować sobie będę do woli - mój ci ten wątek, w końcu, mój :lol:

Lemoniadka - dogo to ja już właściwie nie odwiedzam :oops: A wątek Vivy to pewnie spadł w czeluście niebytu skoro suniak domek znalazła :wink: Jak nie zapomnę to aparat zabiorę, ale ostatnio skleroza z racji wieku mnie dopadła :oops:

Skoro Twój Ci on od tejże chwili zaczynam się w nim czuć jak u siebie i offować gdzie popadnie :mrgreen:
A o aparacie mogę Ci przypomnieć sms-em, tylko mi powiedz, kiedy się wybierasz. Mam nadzieję, że pani nie zgłaszała żadnych problemów? Kochany suniak, często o niej myślę, takie to było słodkie i wdzięczne :oops:
Aleksandra59 pisze:Poza offikiem - Rysia późną kolecją zjadła, kuwetkę odwiedziła - i polazła za tapczan :roll: Indywidualistka jedna :twisted: Woli sama spać niż w towarzystwie :roll: Przereformować kicię trzeba natentychmiast :lol:

Spać z kotem w taki upał odradzam. Mało, że gorąco i w nocy spać nie można, to jeszcze taki żywy piecyk Ci się ułoży na brzuchu, brrr... :strach:

Lemoniada

Post » Czw lip 31, 2008 15:48

No to ja też się cieszę, że kicia ma już domek. :ok:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

[poprzednia][następna]